onsdag 11 juni 2014

Soffsurfare

Jag är en inbiten soffsurfare. Jag sitter i TV-soffan om kvällarna med laptopen i knät och bloggar, läser, slösurfar, shoppar, socialiserar, jobbar, pluggar, spelar spel, söker, drömmer, bokar, planerar, mailar - ni vet allt sånt där vi datornördar gör. Det dröjer oftast inte så länge förrän datorn blir riktigt brännande het mot låren. Inte så skönt... Lägger jag en vanlig kudde under datorn, så flämtar fläkten oroväckande ansträngande inom loppet av bara några minuter. Men nu har maken hittat en himla smidig lösning på problemet: Laptop-kudden BYLLAN, inhandlad för en rimlig penning på det stora blågula varuhuset.

Bild lånad från IKEA:s hemsida

Förvisso inte det snyggaste man har sett, men himla praktisk och bekväm i all sin enkelhet. Dessutom går den att lägga in under soffan när man inte använder den. (Eftersom vi råkar har en soffklädsel med "kjol", så försvinner den helt och hållet.) Nu är det bara att soffsurfa vidare, utan brännskador och utslitna fläktar!

7 kommentarer:

 1. Behöver ni en till tror jag vi har en nånstans 👍

  SvaraRadera
 2. Vilken bra grej! Ja, nog använder msn datorn en del... ;)
  Fint du har vid din planyeringshörna, jag går just i tankarna om en rabatt bredvid min planteringsplats.
  Ha det gott i värmen!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jag gör som du om kvällarna förutom plugga och spela spel. Det gör jag inte men det andra låter precis som mina kvällar. Dock har jag fläkten på sidan så min dator blir inte så varm undertill. Min förra blev det. Bra att du hittat kudden.

  Idag hade vi skolavslutning så nu har jag ledigt fram till mitten av augusti. Just nu är jag väldigt nöjd med att jobba mer än jag har lön för under terminerna :). Tre veckors inarbetad tid och sex veckors semester har jag framför mig.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vi använder oss av en spikmatta till vår dator, inte så snyggt det heller, men, man tager vad man haver ;-)
  Kram Marie L

  SvaraRadera
 5. Precis så där går det till här också. Jag sitter i den ena soffan och klickar mig fram i datavärlden medan mannen ligger i andra soffan och glor på tv. En kanonbra uppdelning tycker jag som gärna är med vid tv:n, men som aldrig orkar hålla intresset uppe på vad som händer (om det inte är Monty Don eller Trädgårdsmåndag.). :-)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 6. Och så har man nåt om man behöver titta bort, om det tex är game of thrones som är på... såg en liten knäkudde med fläkt på clas ohslon igår =)annars har jag övergått till padda, men då är det bara surf som gäller.

  SvaraRadera
 7. En sån skulle jag behöva nu i eftermiddag... har bara en hårdare variant, inte alls bekväm. Dock inga brännskador;)

  KRAM
  Milla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!