torsdag 25 september 2014

Bokmässa 2014

Tillsammans med ett gäng härliga kollegor har jag hängt på Bokmässan i Göteborg idag. Människor i mängd på ett och samma ställe kan man ju alltid ha åsikter om, men att komma hit är lika inspirerande varje gång. Det finns så mycket att titta på och många intressanta föredrag och seminarier att lyssna till. Och dessutom är det ju faktiskt lite kul att få mingla runt och frottera sig med den svenska kultureliten på nära håll. Här springer man förbi kändisar stup i kvarten, allt från Barbro Lindgren till Jan Guillou till Dogge Doggelito. 


Och så fick jag äntligen chansen att förklara Lasse Bengtsson (f.d. TV4) min stora kärlek och saknad, haha! (Det är nog en evinnerlig tur att han är en rutinerad och tålmodig man!) Han var på mässan för att prata om boken han har skrivit om sin vistelse i Afghanistan, och jag passade naturligtvis på att byta några ord och få boken signerad. 


Annars är dagens stora hit min nya blåa tygbag från Svenska Akademien; en riktig dyrgrip för en nördig svensklärare som undertecknad. Nu jäklar blir det ståndsmässig frakt av lunchlådan till och från jobbet framöver! 

3 kommentarer:

 1. Hade ju varit kul med bokmässa. Enda problemet är att det är för mycket folk :)

  SvaraRadera
 2. Härligt med en dag i stora storstaden, glesbygd visar sig ju från sin bästa sida efter det 😆💚

  SvaraRadera
 3. Där skulle man ha varit någon gång, det hade varit roligt! Men, men det kanske blir någon gång i framtiden!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!