tisdag 18 november 2014

Andra konsoler

Konsolerna vi satte upp förra hösten till hyllplanen i hallen på framsidan har inte pallat trycket så bra. De var för små redan från början, och alldeles för mjuka för att orka hålla upp den tunga lasten. Hyllorna började slutta framåt mer och mer för varje dag, och plötsligt släppte en av dem nästan helt. Härom helgen bytte vi konsoler helt och hållet, till samma variant i svart smide som vi har både i köket och i smatten. 


De gamla konsolerna var förvisso lite mer diskreta, men de nya sitter stadigt som berget och vi behöver inte längre oroa oss för att böckerna ska braka i golvet. Det där med att räkna är vi dock ganska dåliga på, för när vi kom till hyllväggen snett mittemot så insåg vi plötsligt att vi hade köpt fyra konsoler för lite, haha! Är inte det typiskt, så säg?

3 kommentarer:

 1. Vad trevligt det ser ut. Vackert trägolv och lågt i tak ser det ut som. Jättesöt bokhylla med konsolerna :-) perfekt med en bok och varma sockor på fötterna!

  SvaraRadera
 2. Ser trevligt ut! Vi har precis fått upp tre meter Billy bokhylla, funderar på hur de kommer att hålla för jag har mycket pärmar, tidskriftsamlare mm, får väl försöka fördela det på ett bra sätt.

  SvaraRadera
 3. Så fiffigt med en raggistorkare ovanför elementet och som en liten integrerad del av hyllan.. hur bra som helst :)
  evalott

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!