torsdag 6 november 2014

Nattens drottning

Just som jag hade bestämt att trädgårdssäsongen definitivt skulle vara över för i år här på Solhäll, så bestämde sig den lokala ICA-butiken på min arbetsort för att rea ut alla sina lökar. Och jag är minsann inte kvinna nog att motstå Nelson Garden-lökar för ynka 10 kronor påsen. Jag shoppade loss på kungsängslilja, narcisser, Purple Sensation-allium och Queen of Night-tulpan. Det blev flera påsar av varje sort; tulpanerna hela fem påsar. 

Bildkälla 

Myyyyycket lök blev det. Nu återstår bara att grunna på var jag ska pilla ner dem. Det får iallafall vänta till helgen, eftersom det är alldeles för mörkt när jag kommer hem om eftermiddagarna. Alternativet är väl annars att jag får gå inom järnhandeln och investera i en pannlampa. Då blir det Queen of Night dubbelt upp här i trädgårdenhaha!

3 kommentarer:

 1. Vad skoj att kunna frossa loss bland lökarna!!
  Har själv ett gäng tulpanlökar som inte kommit ner i jorden än...och idag kom första snön!!

  Ha det gott!
  Annica

  SvaraRadera
 2. Åh, så vackra tulpaner. Förstår att du inte kunde motstå dem. Om du har något växthus kan du kanske gräva ner dem där i krukor som du kan gräva upp till våren...

  Novemberhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Förstår att du inte kunde motstå att roffa åt dig med ett sådant galet pris ;) Queen of night är en av mina favorittulpaner!
  Kram Marie L

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!