lördag 15 november 2014

Slow motion

Lördagen på Solhäll har startat i slow motion. Jag gick och drog i morgonrocken så länge att brädgården hade fem minuter kvar till stängning (well, de stänger faktiskt ganska tidigt här i "Glesbygd") när jag väl kom dit. Jag fick helt sonika lämna in min kapnota och vänta med hämtning av mina skivor till måndag. Skönt på ett sätt, för det innebär att helgen kan fortsätta i slow motion ett tag till. 


Inom byns finaste lilla blomsteraffär hann jag iallafall på vägen hem. Där hittade jag små renar i kopparfärgad metall, så fina så fina! Jag smygpyntar faktiskt med dem ute på glasverandan redan nu. 

12 kommentarer:

 1. Haha. Får återigen medge att jag känner igen mig. Skönt att dra runt i morgonrock och sockor hemma. Länge! Och jag skulle till biblioteket och hade hela 30 min att botanisera före stängning kl 14. Nu till affären och sen längtar jag hem till min soffa. Trivs så bra hemma :)

  SvaraRadera
 2. Samma här...knappt så vi hann till byggvaruhandeln. De stänger ju som sagt ryysligt tidigt ute på landet. ;)
  Vilka söta små renar du hittat!

  Ha en fin lördagkväll!
  Annica

  SvaraRadera
 3. Man behöver ju faktiskt inte jobba jämt. Vissa lördagar måste man faktiskt få gå runt i morgonrock typ hela dagen. :-)
  Otroligt charmiga renar!

  Ha det fint

  SvaraRadera
 4. Det kanske var lika bra, nu får du softa hela helgen, och vilka mysiga renar!

  /Jenny

  SvaraRadera
 5. Lika bra det kanske.
  Ha en fin fortsättning på helgen!
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Hag dubbelklickar som vore det insta!

  SvaraRadera
 7. Söta renar! Perfekt boende på glasverandan!

  SvaraRadera
 8. En lördag i sakta mak låter alldeles perfekt tycker jag. Svårt annars det där att verkligen vara ledig när en är ledig. Riktigt fina små renar dessutom, Liza

  SvaraRadera
 9. Super fina renar. Vad är det för storlek på dem och vad kostade de? Min man jobbar i "glesbygd" så kanske ska skicka bud med honom att inhandla sådana :)Tycker mycket om att följa din blogg! Therese

  SvaraRadera
 10. Lördag i slowmo låter inte så dumt. Själv blir jag lätt rastlös när jag slagit upp de blå.
  Snygga renar!
  /Anette

  SvaraRadera
 11. Therese, det fanns två olika storlekar på renarna. De jag köpte är den mindre varianten, som är ungefär 4 cm i "mankhöjd" och 8 cm upp till kronspetsen. De kostar 45 kronor styck hos Frida på Blommor och Blad. Den stora storleken vet jag varken mått eller pris på. God idé att låta maken shoppa lite! ;-)

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 12. Vad fina! Skulle också vilja ha en veranda. men nån gång kanske..? :) Ni verkar ha det grönt och fint. Här i norr är det snö och nån minusgrad. Gräset slutade växa i september...

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!