måndag 15 december 2014

Oskrivna blad

Och så påbörjade man årets sista arbetsvecka. Med fem dagars semester beviljade (jodå, det finns lärare med vanlig semestertjänst) har jag snart 18 dagars sammanhängande ledighet att se fram emot. Tanken känns nästan svindlande!


Kanske blir det tid att ta tag i ett och annat nytt projekt här hemmavid; kanske blir det tid att göra så lite som möjligt. Skönt är det iallafall med många oskrivna blad i sin kalender!

7 kommentarer:

 1. Så underbart med lite ledighet just denna tid. Som lärare uppskattas det ju verkligen, och säkert för många andra också.
  På min tid var detta den allra värsta tiden på hela året, så hade man kämpat med Lucia-tåget, sen var det dags för julavslutningsprogrammet bara nån dryg vecka senare, och ovanpå allt - betygen som skulle sättas! Ofta härjade förkylningar och flunsor samtidigt. Hur många gånger jobbade man inte med feber eller knallförkylning...! :)
  Jag njuter varje dag nu över att slippa eländet. Så...njuuuut av din ledighet nu!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Här är vi också lediga lääääänge! Oj så skönt det ska bli! 💚

  SvaraRadera
 3. Underbart att du kan vara ledig så länge. Jag kommer vara ledig 19 dagar. En dag flex (nu på fredag) och resten inarbetade eller röda. Ser jag fram emot kan jag lova!
  Har inga planer alls men Impectas frökatalog kom idag så jag kommer nog beställa fröer kan jag tro. Sen ska vi göra om badrummet men vi har inte bestämt när vi ska börja. Får se om det blir under ledigheten eller efter. Maken är inte ledig så länge som jag men en vecka blir det.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Här kommer det att jobbas varenda dag, inklusive alla klämdagar, men någon ska göra det också....

  SvaraRadera
 5. Visst är det skönt!
  Jag har nog aldrig uppskattat min långledighet så mycket som nu=))

  Och tack för dina rader om flytten till Stockholm och nya jobbet.
  Otroligt roligt, Stockholm blir till våren/sommaren.

  Hoppas att du får riktigt sköna dagar nu/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. 18 dagar, låter inte helt fel det. Fast jag skrev ju precis häromdagen att jag blir så såsig i huvudet när jag är långledig, och då menade jag typ fyra dagar ... Så jag jobbar på jag, ha ha.

  Jenny

  SvaraRadera
 7. Låter jättehärligt med långledigt! Ja inte har man några problem att få tiden att gå, finns massor jag vill pyssla med på ledighet. Eller bara ta det lugnt och njuta.....funkar ju det med...Vilken fin bild! :)
  Njut av ledigheten!
  Kram/Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!