torsdag 1 januari 2015

Bucket list

2015 ska bli året när jag blir lite mer aktiv med att pricka av saker på min bucket list. (Ni vet, en sån där lista med saker man vill hinna uppleva innan man dör.) Ett växthussparkonto påbörjades redan i höstas, och så sent som häromdagen bokade maken och jag en sedan länge efterlängtad vårresa till New York. Så härligt det ska bli att bara få hänga på caféer, käka bagels, spana på gula taxibilar och insupa storstadspulsen! ("Och du som längtar hem till "Glesbygd" efter en timme i Malmö," var min mors kommentar till äventyret, hihi!) 

Bildkälla

Fast man vill ju inte ta ut sig för snabbt, så årets första dag tillbringar jag i flanellpyjamas och raggsockor, i sällskap av resterna av gottebordet och några lånade guideböcker om vårt resmål. Tack för alla fina nyårshälsningar! Hoppas året börjar fint för er också. Blev det några nyårslöften? Och vad har ni på era bucket-listor

P.S. Tips på saker man inte får missa att se/göra när man är i New York mottages naturligtvis med tacksamhet! Någon som vet något om trädgårdsprojektet på High Line, till exempel? D.S.

12 kommentarer:

 1. Önskar dig ett Gott Nytt och spännande År!

  Nyårshälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. God fortsättning!
  Åååå, jag vill också åka till NYC. Och på våren, bättre kan det väl inte bli? Vet bara att man måste gå the High Line - har sett bilder och det verkar helt fantastiskt! Jag tänkte på det, du vet säkert redan, men om det skulle vara så att du inte redan upptäckt www.tripadvisor.se så gå in där och sök. Där finner man allt man vill veta och där har vi vanliga skrivit omdöme osv.
  Jag har en bucket list men den fylls på hela tiden.....men jag har några drömmar där. Får se vad det blir av det. Bara man får vara frisk, så!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Grannen som säkert får plats i en väska1 januari 2015 16:16

  NY 😍 packa ner mig är du snäll 💕👌

  SvaraRadera
 4. Härligt med Nyårsdagen att bara såsa runt i flanell och raggisar helt i min smak! Ja Bucket lista detta har min make lite kul åt han har ju en och jag kan inte få till en,, jag älskar liksom att göra saker utan längre planering,, och sedan är det ju ett mål jag har att må bra äta hälsosamt och träna , men då skrattar min man och säger det kan du inte ha på din Bucket lista...Jag får nog tänka något år till på den! Men det är kul att få höra om alla andras! Ha ett bra!

  SvaraRadera
 5. Jag har en Bucketlist, det har jag. Gjorde den faktiskt förra året. Ingen lista jag tittar så ofta på. Inte så att jag jobbar hårt för att kunna bocka av saker. Hoppas ju att jag har lång tid på mig ;).
  I resväg finns Skottland, engelska landsbygden och långt norrut i Sverige. Göra yoga på stranden en sommarmorgon finns med och det har jag på min mållista för året också så det lär nog bli av.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Inte ska du känna dig lat. Vi är alla olika. Jag gör det jag tror är bra för mig och du gör det du tror är bra för dig.
  Jag hoppas också att vi ses under året :).

  Kram

  SvaraRadera
 7. Det klart ni ska besöka High Line! Har skrivit ett blogginlägg om besöket vi gjorde där i somras. Mats Olsson har gjort inslag om bl a High Line på Expressen TV som det finns länk till i blogginlägget. https://desigjn.wordpress.com/2014/11/30/the-high-line/

  SvaraRadera
 8. New York, how wonderful. I lived there for a while! Great city!!! Lucky you!
  Have a wonderful time and a happy happy happy New Year
  Elisabeth

  SvaraRadera
 9. God fortsättning!
  Så trevliga saker du har framför dig. :-)

  Själv gjorde jag en 40-lista när jag fyllde 39. En lista med 40 saker att göra innan jag fyllde 40. Jag lyckades pricka av varenda en. Jättekul grej var det!

  Må så gott

  SvaraRadera
 10. God fortsättning!!
  Åh, en resa till NY låter ju helt underbart!
  Hmm..någon bucket list har jag inte direkt men säger ofta till mig själv att jag borde bli bättre på att ta tillvara på stunden /nuet och inte tänka för långt fram..
  Kram Marie L

  SvaraRadera
 11. God Fortsättning!
  Och ett växthussparkonto låter helt underbart! Mina sparkonton heter än så länge bara tråkiga saker som vitvarusparkonto, bilsparkonto och så där. Sånt som måste på plats innan man kan börja drömma om växthus....men jag är på god väg! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 12. Låter härligt med en vårresa till N.Y. The big apple som det också kallas....Var bara där nån dag för många år sedan men jag vill gärna åka tillbaks en dag. Har tyvärr inga tips eller så för det var så många år sedan....Har väl ingen riktig bucketlist heller men många drömmar iallafall om olika saker och om olika resor....hoppas nån blir "avprickad" i år:)
  Gott nytt år!
  Kram/Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!