tisdag 6 januari 2015

Spiderman på besök

Vi har en (?) liten ekorre som springer runt här i kvarteret allt som oftast. För en stund sedan, när vi satt i soffan och drack kaffe, såg vi hur den sprang alldeles lodrätt ute på laduväggen. Rena rama Spiderman! Lagom till jag hade fått upp kameran, så hade den hoppat ner och satt sig på planket bakom soptunnorna. Vilken ljuvlig liten krabat!


Som tur väl var hade jag teleobjektivet på, eftersom jag roade mig med att stå i smatten igår och fotografera småfåglar. Fast lille Spiderman spexade runt mest hela tiden, så han var ganska svår att fånga på bild med någon vidare skärpa.


Det är himla trevligt när det kommer vilda djur på besök. Fast rådjur som kommer för att äta upp mina tulpaner i vår och mullvadar som gräver upp hela gräsmattan (som på så många andra ställen här i byn) behöver inte göra sig besvär. Och möss i skafferiet är inte heller så himla kul. Men Spiderman, han får gärna komma igen!

11 kommentarer:

 1. Visste inte om jag vågade kika in här när jag såg rubriken, för jag såg något annat, åttabentigt framför mig, men jag hade inte behövt oroa mig som tur var! För här möttes man av denna pigga lilla sötnos!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Fint besök i trädgården! Snabb var du även med kameran.

  Trevlig trettondag!
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Visst är de söta! Kan rekommendera en sådan här ekorrmatare. De lär sig den och då är det väldigt roligt att se dem hämta maten.
  http://vivara.se/product/id=130/foderautomat_f%C3%B6r_ekorrar.html

  SvaraRadera
 4. Vi välkomnar också Spider-Man här! Han var o åt vid vårt fågelbord härom dan, barnen uppskattade det väääldigt.

  SvaraRadera
 5. Dom är ju så söta och vilka fina bilder du tagit! Vår goldenvovve blir som tokig när ekorren kommer! Och i skogen ibland hör hon dom och hon blir helt virrig!
  Agneta krma

  SvaraRadera
 6. Visst är de söta och underhållande. Ibland snackar de också. Snabb var du också som hann få fram kameran.
  Ha det gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Så söt liten vän du fångat på bild! De är ju inte lätt att hinna med att fota dem... :)

  Kram
  Annica

  SvaraRadera
 8. Teleobjektiv funderar jag allvarligt på att skaffa mig. Tips???

  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja det är lycka då man har teleobjektivet på ,, för ibland hinner man ej. Fina bilder på en söt gynnare! Håller med att Mullvaden kan hålla sig i skogen, de har nästan luckrat hela vår nedre gräsmatta! Inte så fint! Kram

  SvaraRadera
 10. Vad roligt att kunna ta närbilder som på lilla Kurre! Supersöt bild!

  SvaraRadera
 11. Underbara bilder :) Naturen när den är som bäst!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!