tisdag 11 augusti 2015

Bord igen!

"Men herregud människa, hur många inlägg om BORD kan du pumpa ut på en vecka?!!" Många tydligen, för här kommer minsann ett till, haha! Ni minns kanske det lilla trädgårdsbordet som jag släpade hem från skroten tidigare i sommar? Det som hade en knallröd bordsskiva och som hamnade vid husknuten när symaskinsbordet som stod där hamnade i växthuset?


Hur som helst, igår när jag kom hem från jobbet kände jag att jag inte stod ut med den röda färgen längre, så jag släpade fram några slattar Cuprinol-färg från källaren och målade om hela rasket. Bordsskivan blev ljust grå (vilket kanske inte syns så bra på bilden) och underredet blev vitt. Jag grovtvättade bordet redan när jag hade köpt det, men slipning och annat förarbete hoppade jag över. Det blev ju bra ändå!


Färgen på bordsskivan borde kanske härda lite till innan jag ställer dit grejer, men att vänta är ju som bekant inte min starka sida. Här står nu bland annat en söt miniros som jag fick av några elever på skolavslutningen och som blommar om en andra gång. (Tror aldrig jag har lyckats få minirosor att göra det tidigare.)


Ja, det här har verkligen blivit en sommar med bord-tema på Solhäll. Undrar just hur många man kan samla på sig? Och än är ju sommaren inte riktigt över, så det hinner kanske bli ännu fler, hehe!

1 kommentar:

  1. Å, jag gillar allt dina bord, jättefina är dom! Jag har en viss förtjusning över små bort också och har släpat hem ett par stycken nu. Oklart vilken mer permanent plats de ska få, men det ordnar sig. :)

    Vilken fin köksträdgårde du har! Gillar ditt kastanjestaket(?).

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!