söndag 9 augusti 2015

Köksträdgårdsmöbel

Ända sedan köksträdgården blev klar, så har jag varit på jakt efter en liten trädgårdsmöbel att ställa på den tomma grusytan vid sidan av växthuset. Helst har jag velat ha en trämöbel i gammaldags utförande, men de är ju så himla dyra i nyproduktion. Idag "snubblade" vi över en loppislada där det stod ett jättecharmigt gammalt bord med tillhörande stolar. Förvisso med flagnande färg och två ribbor i bordsskivan som behöver lagas, men just ett sådant möblemang jag vill ha. Det var bara att slå till! 


Och ack så fint det blev när det kom på plats! Det är egentligen tre stolar, men den tredje behöver lagas rejält, så den hamnade i ladan. Och det räcker ju faktiskt med två stolar till det här lilla bordet, tycker jag.


Det är förvisso charmigt som det är, men om det ska överleva några år till framöver så måste det absolut målas om. Jag känner dock att det ska få förbli vitt.


Här vill man ju sitta och dricka kaffe med näsan i en trädgårdstidning framöver. Om jag bara kan lära mig att sitta still...


Och därmed är köksträdgården så gott som klar, hurra! Nu ser det ut precis som jag drömde om när jag tog de där första spadtagen för flera år sedan, med pallkragar, växthus, kastanjestaket, plattor, grus och sten. I'm a very happy camper!

6 kommentarer:

 1. Verkligen en jättetrevlig blogg att läsa och vilken charmig trädgård och hus Du bor i 😃

  SvaraRadera
 2. Så in i rackarns fint alltså!
  Ha en fin vecka!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Urläckert möblemang intill växthuset! Ja, du hittar då alltid det rätta! :)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Grannen som knappt alls är avis9 augusti 2015 22:01

  Oups she did it again liksom👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  SvaraRadera
 5. Men vad fint!!! Ta hand om det!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Så fint det blev! Helheten är jättebra med staket, grus, växthus och möblemang. Jättefint!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!