tisdag 3 november 2015

Hej då, fotoljus

Efter att ha arbetat två dagar i november, så konstaterar jag hur snabbt det har blivit mörkt om eftermiddagarna. Förra veckan när jag kom hem från jobbet var det fortfarande ljust en liten stund, men både igår och idag har kvällsmörkret fallit redan medan jag fortfarande sitter på bussen. Som varje år så här dags är det väl bara att gilla läget...


Det som nästan är tristast av allt är det urusla fotoljuset, som dessutom är här för att stanna minst en tredjedels år framöver. Till dagens inlägg lånar jag en bild från helgens vistelse i Torekov. Det är väl så man får göra framöver, "bunkra" bilder på helgerna, när man iallafall har en chans att utnyttja dagsljuset lite grann. För det där med att fota med blixt, det undviker jag helst helt och hållet. 

P.S. Och hur jag än trixade, så lyckades jag inte bli av med textcentreringen i det här inlägget. Ni får väl låtsas att jag har skrivit en dikt eller nåt! D.S.

3 kommentarer:

  1. Ja mörkret är lite tungt,, men positiva tankar och görande brukar hjälpa,,dvs massor med ljus och mys! så får man söka ljuset på helgerna,, jag brukar tänka att jag måste vara ute en del då så jag får dagsljus! Ha en go vecka! Kram!

    SvaraRadera
  2. Fin novemberhaiku om ljus och nypon! 200 dagar med bra fotoljus samt eventuella långluncher är ändå rätt ok. Hot yoga samt flextid är en bra överlevnadsstrategi för stadsbor, och riktigt bra pannlampor om man bor på landet =)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!