lördag 29 april 2017

Badkar på verandan

Här ligger Fröken Grön i kvällssolen på glasverandan och testar sitt "nya" badkar, som levererades för en stund sedan. Och hon är sååå lycklig! Karet ser smalt ut med fotändan vänd mot kameran, men det är verkligen superrymligt på både djupet, bredden och längden. Det går faktiskt att sitta i det med raklånga ben, och då är jag ändå 174 centimeter lång. Den där metallstången tvärsöver visade sig vara väldigt användbar när en trädgårdsgrävarstel bloggerska skulle försöka ta sig ur karet igen, hihi!


"Kan vi inte bygga om glasverandan till ett badrum, älskling?" Ja, se det vore väl något att drömma om. Fast på glasverandan ska det naturligtvis inte stå framöver. Tanken är ju att det ska ut i trädgården i sommar, och om vi får en bastustuga i framtiden vore det ju kul att göra ett utebadrum i anslutning till det. Just nu får det iallafall stå inomhus, så att jag kan gå och titta på det. Kanske tar jag rentav mitt täcke och min kudde och kryper ner här inatt, hihi!

5 kommentarer:

 1. Du får väl be maken sätta på vattenkokaren! Några gånger :-) Vädret idag bjuder verkligen in till karbad, det kanske jag själv ska ta mig ett. Mitt badkar är dock inte så tjusigt som ditt!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild! Det kommer att bli så himla fint i trädgården och så småningom i anslutning till bastustugan. Jag är avis!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Superfint badkar - och det ser skönt ut med!

  SvaraRadera
 4. Nä dra mig baklänges - vilket fint kar!!! Grön(!)av avund. Klappa lite på det från mig och hälsa att det mer än gärna får flytta till Värmland närhelst det behagar :)
  A-K i Värmland

  SvaraRadera
 5. Ljuvlig. Tänkte sätta ut ett badkar på vårt torpis i sommar, har hittat en gammal vattenvärmare i källaren. Badkaret lär dock inte bli så läckert som ditt.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!