torsdag 18 april 2013

Blommande blåbär

Kvarglömda i en vas på köksbordet upptäckte jag idag några kvistar blåbärsris, som tidigare hade sällskap av en bukett tulpaner. När jag skulle diska vasen idag upptäckte jag att riset är fullt med små bollformade blommor i vitt och ljusrosa. Så vackert! De får stå kvar ett tag till.


I eftermiddag har jag faktiskt unnat mig några timmars komptid, utan någon egentlig anledning mer än att jag ville tillbringa lite tid hemma. Vårt stackars hem har blivit sorgligt negligerat när det gäller tvätt och städning de senaste veckorna, så nu går jag och plockar lite här och där. Jag ser redan fram emot läggdags, när jag får krypa ner i en renbäddad säng. Det kan man kalla vardagslyx när den är som bäst!

4 kommentarer:

 1. Jessica, grannen18 april 2013 21:27

  Ja visst blir det vackert riset när det blommar! Låter som en underbart härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Härlig vardagslyx att unna sig själv lite kompledighet i vardagen. Skulle absolut kunna tänka mig det jag också :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så sött blåbärsriset är och att det har lyckats blomma! Det har varit svårt med blåbärsris här i vinter, det verkar ha frusit hos oss.
  Skönt med en ledig dag ibland och att byta sängkläder är ljuvligt!
  Ha en fin fredag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Det gjorde du rätt i - att ta lite kompledigt! Kanske tur att det inte var så fint ute för då hade iaf jag haft svårt att vara inne och röja. Helgen hoppas jag bjuder på sol så du får chans att städa utomhus också. Herregud så fint ni kommer att få det både inne och ute :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!