onsdag 17 april 2013

Vår på planteringsbordet

När jag klev av bussen efter jobbet idag gick jag raka vägen till byns finaste lilla blomsteraffär och shoppade penséer. Efter det tillbringade jag närmare en timme med att skura av och piffa till mitt lilla planteringsbord vid ladan. Bordet blir lite rangligare för varje vinter som går, eftersom jag slarvar och låter det stå kvar ute, men det hänger nog med ytterligare en säsong.


Till helgen tänker jag dra igång stora trädgårdsvårstädningen på allvar. Prognosen säger visst att det ska bli lite kallare igen, men det väljer jag att ignorera. Nu jädrans får det vara vår på riktigt!

5 kommentarer:

 1. Jessica, grannen17 april 2013 20:39

  Ja det är rätta takter! Här klipps det perenner o rensas ogräs så det skvätter om det! Lite ny go gödsel på det! Mums! Alla jullökar är i jord nu också :) sa jag att jag är hemma hela dagarna! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja nu är det vår för på lördag ska det va våryra i Emmislöv är du kan prova på cement, byta växter, ta med en egen kruka o planta nåt fint, traktorutställning mm. Det är kyrkans internationella grupp som gör en.insamling. Så kör din loppisfynd o kom sen ner till Emmislöv där det kommer att serveras ärtsoppa. Välkomna:-)! Kram EvaA.

  SvaraRadera
 3. Så fint på ditt planteringsbord! Jag gör som du, och väljer att ignorera helgens väderprognoser.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin planteringsbord du har! Hoppas våren kommer nu och vi får sätta blommor lite hit o dit....min del på balkongen!
  Har en trevlig torsdag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 5. Så härligt det ser ut på ditt bord. Ja, jag säjer detsamma - nu får det äntligen vara vår!!!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!