måndag 8 juli 2013

Trädgårdsklubb

Åh, vilket härligt besök jag har haft på Solhäll idag! Punktligt vid 14-snåret svängde bloggtjejerna Marina, Tamara och Karin in på uppfarten, och bara några minuter tidigare hade min kära granne Jessica traskat ner de få metrarna från sitt hus längre upp i backen. Det blev ett kärt återseende, eftersom vi fått tillfälle att träffas flera gånger tidigare under de senaste åren. Det är minsann en härlig liten trädgårdsklubb vi bildar!


För övrigt tror jag det har varit årets varmaste dag. Stundtals har det känts som om hjärnan kokar i skallen. Men klagar gör jag inte, för trots att man blir luddig i skallen och svettig bara av att sitta och tänka, så tycker jag faktiskt att det är rätt gött!

När dagen svalnar ska jag tassa ut i trädgården och plantera alla fina växter som tjejerna hade med sig idag. Tack ska ni ha! Jag ser redan fram emot vår nästa träff, som om inte förr blir på Bäckaskogs trädgårdsdag den 25 augusti. Kanske finns det fler trädgårdsnördar där ute som vill ansluta?

7 kommentarer:

 1. Jessica, grannen8 juli 2013 19:13

  Ja stort tack för idag! Snart rörs man kanske gå ut o vattna. Sen blir det riskfaktor i soffan, hahaha! Jag skriver in 25 i kalendern!

  SvaraRadera
 2. Tack för idag! Alltid lika roligt att träffas. Fikan var underbart god och trädgården underbart fin och mysig. Ja, huset också!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Men vilken kul grej, att förena både bloggintresset och trädgården! Kan det bli så mycket bättre?? Inte undra på att hjärnan kokade emellanåt...
  Men sen ser jag, vad jag missade i söndags...!! Å det är mindre roligt, ska se om jag kan muta den lokale lille handlaren så jag får ett ex...
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det väl trevligt att träffa sin bloggvänner "live"?! Jag har gjort det en gång och det var riktigt kul!

  Det lät mysigt med Bäckaskogs trädgårdsdag! Kanske att jag tar mig en tur....

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Stort tack för gårdagen! Så kul att ses igen. Och så kul att få se Solhäll och din fina trädgård. Gillart!

  Nästa gång kanske jag t.o.m. vågar mig upp på vinden ;)

  Vet inte om jag sa det, men lavendeln du fick är rosa. Och det andra är en perovskia. Fast det visste du säkert redan.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 6. Så mysigt med en trädgårdsklubb och att träffa sina bloggvänner i på riktigt. Liza

  SvaraRadera
 7. Så trevligt med bloggbesök!
  Bäckaskog i augusti, jag kommer!
  Ulrika

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!