fredag 30 augusti 2013

Lyckligt lottad puppa

Helgens aktiviteter är redan inplanerade, för efter jobbet åkte jag inom färgaffären och köpte både det ena och det andra. En påse gott och blandat, helt enkelt. Fast ikväll tar arbetsveckan ut sin rätt; strax ska jag lägga mig plakat. Som fjärilen på planteringsbordet. Men själv liknar jag nog mest en puppa... Cocooning, det är min grej det!


Nästa vecka blir det fredag redan på torsdag, för från och med september unnar jag mig att jobba 20% kortare arbetsvecka för en tid. För att det finns andra saker i livet som jag vill hinna och orka med att göra. För att tid ibland är mer värt än pengar. För att jag är lyckligt lottad att ha möjligheten att göra så. 

Fredagskram till er där ute i stugorna!

7 kommentarer:

 1. Bra beslut. Jag jobbar inte heller fullt för jag vill vara med min familj och pyssla. Så mina helger börjar också på torsdagar.
  Ha en fin kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Så klokt av dej! Tiden är jätteviktig!
  Ha en fin helg!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen30 augusti 2013 20:04

  Du gör så rätt! Både ikväll och fortsatta fredagar!

  SvaraRadera
 4. Klokt att jobba lagom! Det finns så mycket annat som är viktigt här i livet.
  Hoppas helgen blir bra!
  Ulrika

  SvaraRadera
 5. Skönt för dig att dra ned lite på arbetstiden. Mer tid att umgås med "gubben" dessutom. Känns bra förstår jag.

  Ha en fin helg. Kram!

  SvaraRadera
 6. Så skönt att ha möjlighet att ta ett sådant beslut. Det finns ju så mycket annat i livet man vill göra än att jobba. Jag jobbar 4,5 dag i veckan och får vara glad för det :). Har ju dessutom en del lov också.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja.. Jag skrev precis om det i mitt inlägg ikväll. Jag går ner i tid i oktober. Hade bestämt mig för att göra det och när det visade sig att jag ändå inte skulle få förlängt på den högre sysselsättningsgraden kändes det som en lättnad...

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!