torsdag 29 augusti 2013

Yippee-ki-ey!

Lyckan är nu fullständig på Solhäll; badkaret levererades under eftermiddagen idag och står äntligen på plats nere i tvättstugan. Halva glädjen ligger i att vi fick in det utan att trilskas, trots tre trånga dörrar, en trave ved i vägen och lågt blodsocker. Och tänk, det passar så bra!


Någon blandare har vi inte än, och avloppsröret måste skarvas på för att nå fram till golvbrunnen, men jag drömmer redan nu om alla ljuvliga badstunder jag ska unna mig i höst. Ett bad i veckan per person har vi kommit överens om, för att ransonera uppvärmningskostnaderna och spara på vattenresurserna i brunnen. Men tänk, sicken hedersstund det badet kommer att bli! Nu blir det till att shoppa skumbad och nya fluffiga badlakan!

Yippee-ki-ey: a cowboy expression of extraordinary happiness or joy. (Källa: answer.yahoo.com)

14 kommentarer:

 1. Snart, snart blir det bad!
  Så snyggt badkaret är!
  Ha det bra.
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Så himla fint!
  Kan absolut tänka mig att det blir många härliga bad där under hösten och vintern.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så snyggt. Blir härligt att bada i :)

  SvaraRadera
 4. Sjukt snyggt!! Bra där. /Frida

  SvaraRadera
 5. Jessica, grannen29 augusti 2013 21:20

  Aaawww! Tänker att kanske ni kan dra in pengar på att hyra ut ett litet bad i det urfint badet till typ grannarna iaf.. Jo det låter som en plan!

  SvaraRadera
 6. Heeelt underbart! Jag har fram tills Tova kom badat varannan dag, fyllt karet och njutit! Men vi har inte egen brunn ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Vad länge sen det var vi sågs nu!
  Men vad härligt med badkar! Jag har ett likadant nästan, lite högre i en kant än i andra.. och gissa om man njuter. Helst ska man ligga i ett sånt med cowboyhatt och stövlar på kanten, med en cigarr i mungipan och en wiskey i handen! hihihihihi... NÄ, det är nog inget bekvämt alls!

  Lycka till med att få installationerna på plats. Tänk så njutbart det blir för er sen! Kvällar med lite tända ljus och lite bubbel! Mmmm...

  Här är mest jobb jobb jobb med allt bygge men snart är jag i hamn med mitt långtidsprojekt!

  Ha det gott!
  Kram Linnea

  SvaraRadera
 8. Ååååh, jag riktigt ryyyser av avund här! (dock icke missunsamhet)! Så otroligt fint! Det måste kännas underbart och så vackert det blir med detta tassbadkar! Det gröna fönstret är så dekorativt! .....från klarhet till klarhet - jag säjer det igen! :)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 9. Nämen så himla härligt!!
  Är det något jag saknar i nya lägenheten så är det badkar=))

  Tack för din stöttande kommentar!
  Jag vet att du förstår.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 10. Så fint badkar.
  ha en toppen helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 11. Åhhh...vilket vackert badkar, ja det är VACKERT!! Men var ska du ställa kandelabern...?? Ja, det hittar du säkert någon bra lösning på, uppfinningarnas moder som du är...För en kandelaber är ett måste när man har lejontassar på karet...*blink,blink*...
  Men EN gång i veckan...men det är kanske förhandlingsbart...
  Kram kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!