tisdag 29 juli 2014

Roadtrip

Så här i början av den sista semesterveckan bestämde maken och jag oss för att göra en liten roadtrip uppåt landet. Från söndag till tisdag har vi kört genom delar av Skåne-Småland-Östergötland-Närke-Västmanland-Dalarna och tillbaka igen. Det blev en kort men intensiv tripp, som bjöd på kära möten, nya spännande miljöer och högsommarvärme i kubik. 


Och väl hemma i "Glesbygd" så faller det nu ett stilla regn över hett plåttak, solmogna tomater och varma resenärer. Ett härligt slut på en härlig roadtrip! Imorgon tänker jag inte gå utanför grindhålet...

4 kommentarer:

 1. Förstår precis hur du känner - har aldrig varit på resande fot så mycket som den här sommaren - så skönt att landa HEMMA !
  Nästa gång du kommer till Närke får du gärna höra av dig !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Känns fantastiskt att ha er hemma igen! Backen är inte sig själv utan 💚

  SvaraRadera
 3. Det var mycket ni han med på den tiden - hoppas ni hann njuta. ;-)

  Håller med om att det alltid är skönt att landa på hemmaplan igen. Trevligt med regn, hos oss oss har det regnat minimalt och kommunen har vattningsförbud. Tur att poolen har sprungit läck och vi redan nu skall avetablera den för i år. Det blir många turer med vattenkannan. ;-)

  /Camilla J

  SvaraRadera
 4. Härligt med roadtrip! Det är så mysigt att liksom bara köra dit man känner för....

  Och regn...många pratar om regn idag. Här är det mulet och det hänger i luften, men ännu inget regn... Ska det nu vara mulet så kan det faktiskt regna lite, det tycker till och med jag! :) Bra för trädgården!

  Kram Jennica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!