onsdag 17 december 2014

Andas ut och in

Efter en mycket intensiv dag ramlade jag innanför ytterdörren för en stund sedan och tänkte att nu får det minsann vara pyjamasbralleläge som gäller resten av kvällen. Två minuter senare blev jag påmind av min käre make om att jag ska vara tillbaka i Osby om två timmar, för genrep i kyrkan inför en stor julkonsert på söndag. Och där kan jag lugnt säga att luften gick ur mig för en stund.


Sen kom jag att tänka på vilken energi man får av att sjunga tillsammans. Vilken glädje och kraft som vilar i musiken, och hur makalöst pigg jag brukar känna mig när jag åker hem från en körövning. Nu andas jag in ny luft igen och kör på ett tag till!

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att göra saker som man blir pigg av. Jag var med i skolkören på högstadiet, men jag mimade mig igenom alltihop, jag kan verkligen inte sjunga, önskar jag kunde. Däremot finns det ju andra som kan och som man får blir glädjas av, vi ska på konsert i kyrkan på söndag, en lokal kör, ska bli supermysigt!

  Jenny

  SvaraRadera
 2. All styrka till dig min skönsjungande vän!

  SvaraRadera
 3. Hoppas genrepet gick bra :-) Vi sjunger in julen på söndag vi med, men då är jag med som flöjtist och får vare sig sjunga eller dirigera. Men spela flöjt ger energi det med men inte som att sjunga faktiskt :-) Sång är oslagbart!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!