torsdag 18 december 2014

Julgranskulor

Julgranskulor är beroendeframkallande. Nya sådana. Fråga mig, för jag är definitivt julkuloholic. (Undrar just om det finns något 12-stegsprogram för ett sådant beroende?) Trots att jag redan har mer än en proppfull låda med julgranspynt på vinden, så slinker det med nya kulor hem vartendaste år. Lite som med blomkrukor, faktiskt.


Årets nytillskott i den digra samlingen är fem guldgula skönheter, som är så där läckert antikbehandlade och härliga i formen. Känner jag mig själv rätt kommer de inte ens hamna i granen, för oftast slutar det med att det är ett gäng gamla kulor som får göra jobbet. Fast man kan ju göra som här, och bara lägga dem tillsammans i ett tråg.


På Solhäll kommer det in julgran för påklädning redan till helgen. Julgransshopping står på att-göra-listan på lördag, och den finns det ju ingen anledning att vänta. Återstår att se vad som åker upp i grenarna i år. 

2 kommentarer:

  1. Här på andra sidan häcken ska också granen fixas! Äntligen, läääängtar! 💚 riktigt coola kulor ✨

    SvaraRadera
  2. Jättefina kulor! Hos oss är granen redan klädd, med gamla kulor som hänger med år efter år...Önskar jag också fick en liten släng av din "jul-kul-shopping-åkomma"...

    Ha det gott!
    Kram Annica

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!