lördag 1 april 2017

Hipp hipp hurra!

Idag har vi firat min mor, som fyllde jämnt igår. Här på Solhäll har det inmundigats både smörgåstårta och smarrig kolatårta på digestivebotten (efter det HÄR receptet), och i nuläget kan jag meddela att den här bloggerskan fortfarande lider av både svår paltkoma och sockerchock. Jisses, så mycket gott på en och samma eftermiddag!


Jubilaren fick ett fint litet olivträd av andra familjemedlemmar, och av oss fick hon bland annat en pop-up-garden med tulpanlökar och penséer som blommar nu och narcisser som kommer upp senare i vår. En riktigt smart lösning för den som vill ha en liten "vårrabatt" på sin balkong eller uteplats.


Jag fick också en present, i form av en liten ärggrön fågelholk. Nu står den på planteringsbordet i väntan på att spikas upp i något träd. Så söt!


Nu har vi kalasat färdigt och jubilaren har återvänt hem. Om jag inte vore så himla mätt skulle jag dra på mig trädgårdskläderna och lägga mig på alla fyra i någon rabatt, men det får nog bli imorgon istället. Jag stannar inne och läser senaste numret av Allt om trädgård istället. 

2 kommentarer:

 1. Kollade upp tårtan och den ska jag göra till påsk! Är väldigt förtjust i det som är gott utan så mycket jobb, är lat i köket.
  Kul att du också fick en liten present!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Fin fina presenter:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!