fredag 31 mars 2017

Bonjour voiture!

På eftermiddagen idag gick jag tidigare från jobbet för att hämta vår nya bil; en alldeles ny och fin liten tvåfärgad fransos, som jag redan är passionerat förälskad i. Den är snäll och bekväm, och så är den blank och fin och luktar så där gott som nya bilar gör. Undrar just hur länge vi kommer lyckas behålla den så. Fast det lär visst finnas doftgranar med new car scent, så det löser sig kanske, haha!


Jag hade tänkt att upphämtningen skulle ta en sisådär tio minuter, eftersom alla papper redan var klara, men bilsalongen hade ordnat världens kalas när jag kom. Det var både upphängd välkomstskylt med våra namn på (fast maken jobbade ju och missade hela festen), fotografering vid den övertäckta bilen, godisregn och utdelning av nallebjörn, innan bilen täcktes av under mycket högtidliga former. Ja, det var bara ballonger och blåsorkester som fattades, haha! Jag skulle ha tagit på mig något snyggare...


Premiärturen hem gick bra, och senare på eftermiddagen hämtade jag upp maken vid tågstationen inne i Hässleholm, så att han fick provköra lite också. Nyhetens behag är onekligen ett trevligt fenomen! Nu saknas bara en dragkrok så att vi kan köra skräp till tippen, men den monteras först om 1,5 vecka, så i helgen kan vi ta det lugnt och bara glassa runt. Om vädret fortsätter som idag, så har vi nog några väldigt njutbara dagar framför oss!

1 kommentar:

  1. Grattis! Härligt med en ny bil och det måste ju firas med pompa och ståt!
    Ha en skön och solig helg nu...
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!