måndag 16 april 2018

Vårtecken

I rabatten längs husväggen (den varmaste platsen i hela trädgården) tittar några små nunneörtblommor upp och undrar om våren äntligen är här. Jag svarar att det är den.


I buskarna in till grannen på södersidan blommar skilla i mängd. Det är alldeles blått och ljuvligt där inne! Jag knipsar av några och sätter i de små glasvaserna i köksfönstret.


Vid ladan står min kompis Spove och är lite sur för att jag glömde honom kvar ute hela vintern. Inte den minen, Spove! Det är ju vår nu, så allt är väl glömt och förlåtet?


I det gamla äppelträdet på baksidan har jag hängt upp det lilla boet i vass, som nu hänger där och väntar på att gnuttarna ska komma och flytta in. Ännu ett säkert vårtecken! (Ni minns väl "Bobo och gnuttarna"?)


Och så har jag tagit ner julbelysningen ur snöbollsbusken. Bara det! Ovanligt tidigt ändå, får jag säga. Förra året satt den uppe till maj, hihi!

3 kommentarer:

 1. Oj, sådär långt har inte min nunneört kommit! Men visst känns det vår på allvar nu? Det gick fort när det väl satte igång.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har allt lite växt-afasi emellanåt! Självklart är det nunneört och inget annat. :-)

   Radera
  2. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2. Pengar stava / lycka till stavning
   3. Om du vill stoppa din skilsmässa
   4. Skyddsspel
   5. Få jobbstavning
   6. Kampanjer
   7. Få pengarna tillbaka.
   8. viktminskning stavning
   9. Kärlekstavning
   10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
   11. Graviditetsstavning

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!