lördag 18 januari 2014

Vintrig lördag

Det är ändå något speciellt med att få sätta de första fotspåren i orörd snö. Och det är ändå nästan så man känner lite julstämning så här mitt i januari när man vaknar och hela världen är vit. Det blev en snabb bild med mobiltelefonen imorse, innan vi satte igång med skottandet.


Rundan till Erikshjälpen är redan avverkad, men där blev det inga fynd idag. Julgranen står utställd i grindhålet och väntar på att Lions ska komma och hämta den. Själv knackar jag vidare på min hemtenta, men tänker minsann också ta mig tid för lite slött TV-tittande och en och annan kopp kaffe. Och en och annan semla... Sämre dagar kan man faktiskt ha.

7 kommentarer:

 1. Jessica, grannen18 januari 2014 13:19

  Nu är den orörda snön ett minne blott! Muahahaha

  SvaraRadera
 2. Här är snön alldeles orörd för jag har inte varit ute och skottat. Det får vänta till imorgon. Hoppas det mojnat lite till då. Det är stora vallar över hela tomten.

  Ha en fortsatt härlig helg.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig om det där med julstämning!! Det är något visst med snö.. det kändes verkligen som jul när jag åkte hem från jobbet i tisdags.

  SvaraRadera
 4. Ja det viner och snöar men lamslagna har vi suppit vara, plogen hittar ut på landet också, tack o lov!

  Mys på och lycka till med tentan!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är mycket fint med orörd snö tycker jag. Här brukar jag snabba mig utan före både hund och folk för att få de där orörda snöbilderna. Inte alltid jag lyckas men ibland så...

  Hoppas du haft en bra lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så nu har även ni fått er beskärda del av snön! Ja, visst är det härligt ändå och betydligt ljusare också! Hoppas vi får behålla den också, så att den inte slaskar bort.

  Det låter inte så tokigt med både semla och kaffe vid tentaskrivandet!

  Ha en fin söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Härligt ljust, men liiite väl kallt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!