söndag 19 januari 2014

Dagen som försvann

Idag har det varit en sådan där dag som liksom bara försvann. Flera timmar förlorade jag redan i början av dagen, eftersom jag sov ovanligt länge. Rena rama tonårsfasonerna att inte kliva ur sängen förrän efter halv tio... Sen har jag suttit och pillat med kommatecknen på min hemtenta ända fram till kvällen. Det är makalöst vad jag kan lägga tid på petitesser ibland, men nu är den iallafall inskickad och klar. 


Inte har jag varit ute på hela dagen heller, så jag börjar bli lagom rastlös nu. Fast nu är det ju snart dags att gå och lägga sig igen. Som sagt, det har varit en sådan där dag som liksom bara försvann...

6 kommentarer:

 1. På ett sätt kan jag säga detsamma, fast jag fick julen utstädad och upp med nytvättade gardiner...kändes helt okej...så nu kan jag lägga mig med gott samvete och drömma sött... :)

  SvaraRadera
 2. Ibland kan jag tycka att det är skönt med såna dagar.
  Där man egentligen inte gör något.
  Fast du fixade ju klart tentan!
  Och det är ju jättebra=))

  SvaraRadera
 3. Grattis till inlämnad Hemtenta !! Intressant , berätta gärna vad du studerar. Ibland måste man få göra inget alls. :)

  SvaraRadera
 4. Dagar som bara försvinner känner jag igen, särskilt nu på vintern när dagarna är så himla korta!
  Du fick i alla fall din tenta fixad, det måste kännas skönt!

  Ha en fin start på veckan!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Jessica, grannen20 januari 2014 11:05

  Sånna dagar kan va rätt sköna, men visst känns det konstigt..

  SvaraRadera
 6. Ibland är dagarna som bara försvann de allra bästa!
  Speciellt vintertid blir det så för mig eftersom suget att vara utomhus inte är lika stort. Men nu är jag gärna ute - vi (och ni) har ju SNÖ! Visst är det härligt?

  Även om man måste skotta lite emellanåt. Jag har kommit på att skotta snö och ogräs är rena rama "terapin" för mig. Billig sådan ;)

  Ha en fin vecka!
  Kram Tamara

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!