onsdag 7 juni 2017

Ösregn hela dagen

Och på den femte dagen vilade Fröken Grön. Fast mest på grund av att det har ösregnat hela dagen, haha! Jag erkänner dock att det har varit riktigt skönt att ligga på soffan och läsa deckare. Jag tog ändå en tur ner till växthuset och ställde in en del krukor, för att rädda blommorna från drunkningsdöden. 


För en stund nu vid 17-snåret klarnade det faktiskt upp, och då passade jag på att ta en liten promenad runt huset. Det måste vara väldigt torrt i marken, för det kändes nästan inte i gräset att det har regnat hela dagen. Sluuuuurp, säger pionerna på solsidan, som har gått från mörkt ceriserosa till ljusrosa och som nästan börjar bli överblommade. Underbart är onekligen kort.


Någon grävskopa har vi inte haft besök av idag, vilket kanske var bra med tanke på vädret. Det hade nog kunnat bli en ruskigt geggig historia. Väderprognosen säger att regnet ska fortsätta ett par dagar till, så vi får väl se vad som händer imorgon. Jag får vänta, helt enkelt. Om än en smula otåligt...

1 kommentar:

 1. Håller med dig att det är skönt att ligga på soffan och läsa när det ösregnar ute - fast jag håller mig mest till feelgood. Har sträckläst Sophie Kinsellas dråpliga pocketböcker med stor behållning den senaste tiden.
  Så fint pionerna blommor hos dig - här är dom fortfarande knoppiga.
  Hoppas på fint väder i helgen !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!