torsdag 8 juni 2017

Shopping med handbagage

Att resa till London med handbagage inbjuder ju inte precis till några större utsvävningar när det gäller shopping, men något litet minne ville man ju ändå ha med sig hem från Chelsea Flower Show. Jag stod länge och fingrade på jättefina gamla metallredskap i ett antikstånd, men vassa grejer får man ju inte ha i handbagaget så den vågade jag inte köpa med mig. Istället hittade jag ett hängande fågelbad, som både var lätt, platt och GRÖNT. Billigt var det med; bara 6 pund.


I en bokhandel hittade jag ett glasögonfodral med blåmesar för 4,99 pund. Jag menar, hur har jag klarat mig utan ett sådant förut? Boken "Meadowland - The Private Life of an English field" av John Lewis-Stempel har fått fin kritik, men jag köpte den i ärlighetens namn mest för det vackra omslagets skull. 


Bokmärken brukar jag också köpa med mig när jag är ute och reser. De är fina små reseminnen och tar ju ingen plats alls i bagaget, och eftersom jag tenderar att tappa bort dem efter hand kan det ju vara bra att samla på sig ett litet lager. Cykelformade gem kändes himla festligt.


Ja, det var väl det. Extravagant så det förslår, haha! Jag hade verkligen spenderarbyxorna på mig i den engelska huvudstaden. Skämt å sido, det där med att resa med handbagage är ett förträffligt smart sätt att hålla resebudgeten nere. Det mest dyrbara man har med sig hem är ju ändå alla fina minnen. 

1 kommentar:

  1. Fina saker du hittade på din resa. Verkligen lämpliga att ha i handbagaget också!
    Vad du jobbar och fixar allt möjligt fint i din trädgård. Så himla mysigt du fått.
    Kram och trevlig fredag!/ Nettan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!