fredag 11 februari 2011

Bakslag

Fast att man har förberett sig på att det ska snöa så blir man ändå helt bedrövad när det väl sätter igång. Vårkänslorna som infann sig bara häromdagen är borta på ett nafs, och jag får tvärvända på kökstrappen, gå in igen och leta efter tjockvantar och toppluva. Blääää...


När muntergök ändå har flugit sin kos, så passar jag samtidigt på att konstatera att vi har fått kökstrappen förstörd av ett tjälskott, att hängrännan på den ena sidan smatten har blivit tillplattad av isras och att vår lilla lada definitivt behöver målas om i vår. 

Men tänk, vilken tur att det är fredag iallafall!

19 kommentarer:

 1. Bra att du kan skämta om joxet, det gäller att se det från den ljusa sidan..
  Tänk, vi kanske skulle dra igång ett bloggtåg och åka runt och hjälpa varandra. Då hade vi säkert hunnit undan med en del som behövde göras, vi verkar ju vara så fantastiskt aktiva allihop.
  Skämt åtsido, du ska se när våren kommer känns allt bättre..

  Kramen Tina

  SvaraRadera
 2. Här snöar det också, tråkigt.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Ajdå, ja det var ju inte så kul:(. Vi får hoppas på att våren kommer snart nog iaf. Jag har bestämt mig för att helt stoppa huvet i sanden el, ja snön kanske och låtsas att det är vår :)

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Sannerligen inget roligt väder här hos oss...
  Hoppas din tulpanbukett piggar upp :)

  Trevlig helg!
  Och tack för alla fina hälsningar du alltid lämnar.

  Kram Pernilla

  Ps. Har blivit lovad besked på måndag ang. det jag "jagade" dig om för ett par veckor sedan...

  SvaraRadera
 5. Ja...snacka om bakslag! Plötsligt ligger det tre decimeter nysnö över hela Stockholm, och så börjas det om igen...trafikkaos...panikrapporter från akutmottagningarna...plogsvängen som inte kommer fram...bla bla ..Men jag bestämde mig också för att inte deppa ihop utan se det från den ljusa sidan! Snart är det sportlov, och lite snö till alla sportlovslediga barn är ju HELT PERFEKT! Varför har inte JAG sportlov??? Häpp! Glömde visst att jag ska till Frankrike om några dagar, kan du se leendet på minas läppar?? *smile*
  Storakramen
  Sussi

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 6. Ja, jisses vilket busväder det blev! Här i Sthlm har det varit kaos, när alla människor ska till jobb och likn. inga bussar går bilarna är insnöade! Har just grävt fram min och den syntes knappt! Usch, så trist när man började ana våren lite, precis som du säjer. Så tråkigt med skadorna! Jag vågar inte ens tänka på hur det är på torpet...!!
  Önskar dej en skön helg, trots allt!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det trist. Här snöar det massor också, värsta snöstormen... Har en hög trädgårdsböcker framför mig som jag ska plöja igenom tänkte jag, och så väljer att inte titta ut så mycket idag, då känns det bättre :-).

  Kra, kram/ Åsa

  SvaraRadera
 8. Visst visste mna om att det kommer mer snö men ändå blir jag lite sur. Hade ju tänkt mig en helg med sol och vår i luften.

  Det bara vräker ner här nu, inte kul alls. Vi ska förgylla kvällenmed tacopaj och sen blir det marängswiss (eller hur det nu stavas?).

  Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
 9. Här har det vräkt ner i två dagar, så nu är det som innan jul;(
  Inte mycket att göra, jag tog in våren iaf och köpte bla vårblommor igår.

  Ha en fin fredag!
  Kram från mig

  SvaraRadera
 10. Jag sitter och tar djupa andetag för att släppa stressen denna dag...
  Att jobba inom transportbranschen när det är snöstorm är ingen höjdare!
  Och mina vårkänslor flög också sin kos!

  Men som sagt, det är FREDAG!!
  Wii, vad jag ska vara lat i helgen.
  Och det ska du också hoppas jag förstås=))

  SvaraRadera
 11. Vilken fin blogg du har! Jag tänkte kolla in alla som kommenterat Husmorsskolan, men fastnade här och har suttit och njutit av dina bilder en lång stund. Måste ta de andra en annan gång. God fortsättning med bloggandet!

  SvaraRadera
 12. Tja, här norröver kom vi knappt ut genom dörren idag. Men lika glad var jag för det, när barnen ändå var sjuka. Känns liksom lättare att vara inne när man ändå inte skulle ha velat gå ut, om du förstår vad jag menar... ;0) Ha nu en underbar helg vännen!

  Kraaam/ Anna

  SvaraRadera
 13. Tänk ändå, att det bara är februari när bakslaget kommer.. här brukar det t.o.m kunna snöa i mitten av maj. DÅ är jag INTE glad! Här har det också snöat idag, men inte har någon pratat om snökaos. Men som sagt, nu fokuserar vi på att det är freeeeedag!!!

  SvaraRadera
 14. Här har vi snöstorm, hu vad det blåser....
  Men det är ju fredag iaf;o)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 15. Ja, muntergöken flyttade söderut igen, här har det också snöat som aldrig förr och jag lider mest med djuren som får en sån lång väntan och längtan till det härliga, mumsiga, gröna gräset! Men det är bara att härda ut. Tjälen lär väl släppa greppet om norrland i juni, muhahahahahaaaa!
  Ha det bra, trots det vita eländet!
  Eija

  SvaraRadera
 16. Hej Fröken Grön :)
  Trevlig Blogg :)
  Hoppas kvällen e bra
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  till helgen.......
  VÄLKOMMEN att vara med :)
  Håkan

  SvaraRadera
 17. Haha ! Ja det gäller att hitta ljusglimtarna här i livet ! Och det klarar du !
  Önskar dig en trevlig helg !
  ps fin bild
  Kramar // Susanne ♥

  SvaraRadera
 18. Här snöar det oxå igen...fast solen har tittat fram lite idag vilket ger en hopp om att eländet ska töa bort snart. Vi ser fram emot våren... ; )

  SvaraRadera
 19. Nej, usch och fy, här kom ju också snö igår men tack och lov har nästan allt töat bot i solen idag, trots minusgraderna. Vår NU - tack! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!