fredag 11 november 2016

Here comes the sun

Jag har varit kanonförkyld och har gått på halvfart i över en vecka, så imorse passade jag på att sova ut för att ladda om batterierna lite grann. Det känns redan som att min plan gjorde susen. När jag väl klev ur sängen flödade solen in i stugan, vilket den fortfarande gör. Så härligt!


Helgens bukett inhandlade jag redan igår, och nu står den på det lilla vita bordet i gröna rummet och förgyller min redan så trevliga fredagstillvaro. Den här veckan valde jag lite brända orange-röda färger. Och så mycket grönt fluff och eucalyptus, förstås!


Hela buketten är komponerad efter den här lilla utomjordingen. Nog är naturen den allra mest häpnadsväckande konstnären!


Nu visar temperaturen på plus och snön har så sakteliga börjat smälta bort där ute. Det är bra tajming, för jag ska köra till verkstan och byta till vinterdäck i eftermiddag. Och som av en härlig slump ligger verkstan granne med fina butiken Fröjd, så det finns ju ingen som helst anledning för mig att inte gå dit medan jag väntar, hihi! Jag ska nog smygspana lite på säsongens julpynt, tror jag. Ytterligare ett bra sätt att starta helgen!

4 kommentarer:

 1. Härligt med solen som lyser in på det gröna vackra i ditt hem !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid härligt med sol! Tack för hälsningen!

   Radera
 2. Dina helgbuketter är alltid så fina och fantastiska i färgsammansättningarna, jag beundrar dem! Och visst är naturen en fantastisk skapare!
  Du ska nog passa på att vila lite till i helgen så du säkert är pigg på måndag!
  Ha en fin kväll!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får ge äran till en fantastiskt duktig florist. Jag bara pekar på vad jag gillar, och så sätter hon ihop det. :-)

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!