måndag 13 april 2009

Hjälp, vi är med hus!


För lite drygt ett år sedan "blev vi med hus". Att köpet skedde spontant är nog en underdrift, men förälskelsen var omedelbar och ostoppbar. Varför köpa sommarstuga i närheten av Storstaden, när man kan få ett helt hus i Glesbygden? Som dessutom är vinterbonat, och är som gjort att fira jul i? Att dessutom få äga ett hus som faktiskt har ett eget namn kändes som ytterligare en sak på pluskontot. 

Att huset hade lite (Läs: MASSOR) att åtgärda avskräckte oss inte... "Det kallas visst shabby chic på inredningsspråk! Och med lite spackel och tapet fixar man ju nästan vad som helst!"

Många helger och semesterdagar under 2008 har vi tillbringat arbetandes här. Visst har det varit jobbigt, men ack så roligt att se hur resultatet växer fram.  Se bara skillnaden mellan bilderna;  vårt lilla ruckel håller på att bli en vacker svan!

Sedan november har vi pausat lite grann med fixandet, men i takt med att temperaturen börjar stiga så börjar även renoveringspulsen gå igång. Snart dags att sniffa lite i färgburkarna igen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!