tisdag 15 april 2014

Sol och datorstrul

Det lär vara vackert väder på ingående till påsk, iallafall här i södra Sverige. Jag tror minsann det har börjat så smått redan idag, då vi har haft flödande solsken, både inne och ute, mest hela dagen. Härligt! (Även om man ser hur dammigt det är och hur smutsiga fönstren är...)


Annars tjurar jag mest över att min dator har fått tokspel. Styrplattan lever sitt eget liv och fungerar bara lite som den vill, och nu när jag kör med mus så hoppar pekaren ändå hit och dit över skärmen. Den här texten är onekligen tålamodsprövande att skriva, vill jag lova. Rätt som det är skriver jag på ett helt annat ställe. Får väl ringa supporten och kolla vad som står på...

10 kommentarer:

 1. Hej Frk Grøn
  Hvor er det en hyggelig stue du har!
  Dejligt med sol til den kommende påske.
  God påske til dig!
  JetteMajken

  SvaraRadera
 2. Himla trist när datorn inte fungerar som den ska! Just det där fenomenet känner jag igen, men inte som ngt bestående! Hoppas du får rätsida på eländet!

  Sol här också, men kalla nordvindar! Ja, nu hoppas vi på lite vårvärme och mera sol till påsk!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen15 april 2014 kl. 21:20

  Tummen upp för vädret! Fast jag håller tummarna tills jag ser det, men våra fönster ser det ut som snöfall mest hela tiden 😁

  SvaraRadera
 4. Mmmm, hoppas hoppas hoppas gör jag också på att vi ska få fint väder....det har vi inte haft tidigare, varit mulet och enormt blåsigt, men som du skrev, till påsk har de ju lovat något annat, men vem vet, de kanske är som värmlänningarne, de bare löver å löver ;)

  SvaraRadera
 5. Inte kul med en dator som gör som den vill... Här tror jag det snöar för det mesta om jag tittar ut..;((..men skall väl tvätta dem sen-Så fint ni har det i "salen"..Glad Påsk.//nattugglans garnpåsar

  SvaraRadera
 6. Ja, äntligen fint väder! Precis som alla andra trädgårdstokiga skåningar kommer jag att tillbringa all tid i trädgården. Ut klockan 09.00 och in först när det kvällas. :-)
  Hoppas du får rätt på din dator. Vi vill ju inte missa dina inlägg. :-)
  /E

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅ tack för att du skrev en rad:) Nej jag kommenterar nästan aldrig men det är klart att det är skoj när någon lämnar ett spår,,,,,Glad grön påsk på dig!Kramen.

  SvaraRadera
 8. Usch.....teknikstrul är väl det värsta som finns!! Hoppas det löser sig snart.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 9. Min dator gjorde likadant. Jag kopplade då bort styrplattan helt när musen var ikopplad och då skriver jag där jag tänkt igen :-) Testa det om du vill. Ha en skönt påsk!!

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Jag har samma problem med min dator alltsomoftast. Misstänker att det är när jag råkar nudda styrplattan medan jag skriver på tangentbordet, men jag har inte riktigt lyckats konfirmera det.
  Glad Påsk!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!