fredag 11 juli 2014

Sommarloppisar

Maken hade ärende till Ryd i Småland i förmiddags, och jag hängde på. När han var klar körde vi runt lite på måfå. Det är verkligen fascinerande att se alla loppisar som ploppar upp längs vägarna så här på sommaren. Utan att avvika för mycket från väg 119, så hittade vi 6 loppisar att stanna till vid. Vissa av dem minns jag från förra året, men några av dem tror jag var nya för i år. Två av dem var inte ens bemannade, utan körde med självbetjäning och pengar i en låda! Den här gången bidde det inga fynd för oss, men det var ändå en väldigt trevlig liten utflykt.

Bertils loppis utanför Urshult 

Roligast idag var annars den härlige äldre mannen som liftade med oss från kyrkan i Urshult till vårdcentralen i Ryd på vägen hem. Bussen han skulle åka var försenad och han hade tröttnat på att vänta i värmen, så han stod där med tummen i vädret. Inte varje dag man får tillfälle att plocka upp liftare i 80-årsåldern. Oemotståndligt! 

7 kommentarer:

 1. Häftigt! Både med självbetjäningsloppis och gammelmansliftningar! :)

  //A-K i Värmland

  SvaraRadera
 2. Låter som en toppen dag! Härligt med självbetjäning och liftare ☺️

  SvaraRadera
 3. Låter som en skön dag och härligt med liftaren!
  Ha en underbar helg, sköt om dig!
  Sommarkram,
  Titti

  SvaraRadera
 4. Vilken tillit med självbetjäning! Liza

  SvaraRadera
 5. oj vilket loppis..o att det va självbetjäning..inte illa.Mycket häftigt fanns det ju också..o sen att en så gammal man liftar,, häftigt! Du hade det fint bland stenarna!!

  SvaraRadera
 6. Självbetjäningsloppis! Charmigt!
  Även charmigt med 80-årig liftare.... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig dag ni verkar ha haft :)Vet inte om jag varit på en enda loppis i sommar.....det får det väl bli ändring på!Fast jag skulle kanske börja med att ha loppis hemma.....behöver göra en riktig röjning i mina gömmor.....men det är inte läge för det med denna värme....
  Kram/Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!