måndag 2 mars 2015

Min nya addiction

Vi är nog många här i bloggvärlden som "knarkar" både Hemnet, Tradera och Blocket. Det är ju så himla kul att surfa runt och leta fynd, eller varför inte bara drömma. Min senaste addiction heter Bukowskis Market, som är ett slags mellanting av kvalitetsloppis och nätauktion. Här råder förvisso inga loppispriser precis, men oj så mycket kul grejer det finns att drömma om! Vem hade till exempel inte kunnat tänka sig att ha ett sådant här läckert grönt trädgårdsbord från första halvan av 1900-talet i sin trädgård?


Eller ett coolt gammalt allmogeskrin att stoppa diverse hemligheter i?


Eller två superläckra gröna trädgårdsstolar i ett utförande man aldrig hittar i nyproduktion?


Eller varför inte den här überhäftiga rumpvänliga traktorsitspallen?


Eller ett riktigt klassiskt gjutjärnsset att ställa i bersån? Ja, listan kan göras lång!


Att betala dyra fraktkostnader från Stockholm känns ju inte precis så aktuellt för mig som bor i Skåne, men en del grejer finns faktiskt för avhämtning i Malmö, och dit är det ju inte så himla långt. Visst är det här grejer som ändå är i dyraste laget, men jag tror nog att man skulle kunna göra ett eller annat bra fynd här, bara man har lite tur och lite is i magen. Fast ibland räcker det ju som sagt med att bara få drömma!


Fotnot: Alla bilder i dagens inlägg är hämtade från aktuella auktioner på Bukowskis Market. Kanske någon annan som blir sugen på att slå till? :-)

2 kommentarer:

  1. Tack för ett bra tips! :-) Älskar loppisar och tycker att man kan fynda riktigt bra saker om jag vet vad jag är ute efter. Fast det krävs en del tålamod. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Fina saker för ett grönt hem! ;-) De där gjutjärnsmöblerna skulle gärna kunna flytta hit till rosenbågen vid dammen, om jag får drömma lite.

    Vårvinterhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!