torsdag 18 juni 2015

Angenäm sista arbetsdag

Läsåret på min skola brukar alltid avslutas med att hela kollegiet hoppar in i en buss och drar på utflykt. Så även i år. Turen gick mot Österlen, och efter ett fikastopp vid de makalöst vackra backarna i Brösarp, så hamnade vi på Kiviks Musteri. Här bunkrades både ätbart och drickbart, och i den fina presenshoppen hittade jag sådana här vackra plåtfjärilar, som ska få hänga och dingla i vårt gamla äppelträd.


Sen blev det lunch på Ingelsta Kalkon, och på vägen hem tittade vi förbi som snabbast vid Vittskövle slott. Min förkärlek för vinröda bladverk i kombination med frodig grönska fick sitt lystmäte mättat, men som ni nog ser på bilden började det ösregna när vi traskade runt som bäst i den vackra parken. Vi fick tyvärr återvända till bussen ganska omgående.


Nog var det en angenäm sista arbetsdag, så säg. För vet ni vad, nu påbörjar jag en fem veckor lång härlig ledighet! Och känslan jag har i just den här stunden, när jag precis har kommit hem och gömt undan arbetsväskan och har alla tomma kalenderdagar framför mig, den är baske mig helt obetalbar!

6 kommentarer:

 1. I Vittskövle finns en jättefin antikaffär med porslin, väl värt ett besök om du inte redan varit dit.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig utflykt och så fin fjärilen är! Perfekt i äppelträdet!

  Ja, vet precis hur det känns! Njuuut! Det är just NU som det är som allra bäst, när allt ligger framför!
  Kram och glad midsommar!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Beautiful trip and beautiful buterfly

  Hugs from Spain

  Marina

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt med ledighet! Började min semester i måndags och har fyra veckor och sen en till i augusti. Nu skall vi njuta!

  Trevlig semester och midsommar!
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Semester här med, så himla skönt även om vädret är lynnigt så är det underbart bara att vara ledig. Har gjort sånt som inte kräver värmebölja, eller till och med passar bäst att göra när det inte är för varmt. Det kommer väl andra dagar ...

  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 6. glad midsommar tilldej.Vilken fin fjäril,passar att"flyga" i äppelträdet!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!