torsdag 18 augusti 2016

Äppel päppel

Förutom den fiffiga bukettprenumerationen, så fick jag ett stort keramikäpple att ha i trädgården av min man när jag fyllde år. 

"Det där hade jag köpt själv, om jag hade sett det!" var det första jag sa när jag såg det.
"Jag vet!" svarade han.


Placeringen är dock lite av ett problem. Jag kan nämligen inte bestämma mig var jag ska ha det, för den vackra silvergröna färgen gör att det passar in in jättefint precis överallt i hela trädgården! Som här, mot de grå stenarna, gruset och de knalligt rosa nävorna.


Och som här, mot betongplattorna, kastanjestaketet och den turkosfärgade skrotkorgen på min nya lilla uteplats bakom växthuset. Dessutom är det vansinnigt snyggt inomhus; i synnerhet i gröna rummet. Äpplet kommer från Växtmästaren i Osby, så i värsta fall får jag väl åka dit och köpa fler, hihi!


Ikväll zappar jag in Ernst, för jag är jättenyfiken på det där växthuset han låter bygga. Det ryktas att han har en total budget på 2,5 miljoner att röra sig med, så det lär ju kunna bli något i hästväg. Fast jag undrar ändå om det blir lika fint som mitt, hihi!

3 kommentarer:

 1. Aldrig!!!! Ens egen personliga stil kan ingen inredningsexpert slå eller hur? Hälsningar från Eva L. i Blekinge.

  SvaraRadera
 2. Ett vackert äpple som jag tycker passar väldigt bra till nävorna! Säkert kan det göra sig bra inne också under vintern.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Jättefint äpple. Ja antingen får du väl köpa fler eller kanske ännu bättre...flytta runt det lite!
  Ernst har ju massor av roliga idéer men jag kan ju tycka när jag sett ditt lilla men väldigt charmiga växthus att det är nog MINST lika fint som dom "lyxigare" varianterna. Och du har väl minst lika många bra idéer också��
  Kram/ Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!