söndag 25 december 2016

Firande och frid

I dagarna två har vi firat jul med våra nära och kära. Igår fyllde makens sida av familjen Solhäll över dagen, och idag har vi varit i Karlskrona för att fira med mina föräldrar. Härliga juldagar!


Nu är jag ekiperad i nya tofflor och en ny gosig fleecepyamas, som jag inte planerar att ta av mig i första taget. Mat och godsaker har vi fortfarande så det räcker och blir över, så jag kommer inte behöva lämna stugan på flera dagar. Det är höjden av julefrid!

4 kommentarer:

 1. Julen är inte över än, men så fort det går. Det är skönt att ta det lugnt efter allt julande och bara njuta. Har kikat runt lite på din blogg, härliga inlägg och underbara bilder.

  God fortsättning önskar Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma till dig, Birgitta! Tack för din snälla kommentar! 😊

   Radera
 2. Då och då har jag tittat in på din blogg även om det nu var så länge sedan sist, (har ingen egen blogg). Inser när jag kollat tillbaka att vartenda inlägg du skrivit under december gör mig så himla glad med finurlig text och alla härliga bilder. Nu ska jag skärpa till mig och kolla oftare, vill verkligen inte missa ditt "härliga liv och leverne" på Solhäll.
  God fortsättning på julen, att "göra ingenting" är också en ljuvlig sysselsättning.

  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad jag blir, Elisabeth! Känn dig välkommen här närhelst det passar! 💚
   God fortsättning önskar jag dig också.

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!