måndag 26 december 2016

Annandag

Annandag jul och jag håller mitt löfte: Idag gör jag absolut ingenting! Maken är duktig och promenerar runt byn just nu, men själv sitter jag hemma i julklappspyjamas och roliga små tossor från mor och far (de känner sin frusna dotter) och anstränger mig så lite som möjligt. På nattduksbordet väntar Åsne Seierstads senaste bok, och på golvet bredvid står en hel kasse veckotidningar, som mamma skickade med när vi åkte hem igår kväll. Sådana här dagar behöver man!


Framåt kvällen väntar vi på stormen Urd, som ska svepa in med full kraft från väst. Kanske får jag ändå ta på mig jackan för en snabb tur runt huset, för att säkra grejer som annars kanske blåser bort. Håll i hatten, vänner! Var rädda om er i stormen!

4 kommentarer:

 1. Du får nog snabbt ge dig ut och rädda de pyntade borden du har där ute! Här har en lykta blåst ner, jag trodde i min enfald att den skulle klara blåsten, men nej ....
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spanar lite från fönstren, nu så här på tisdag förmiddag. Det ser ut som att det mesta har klarat sig bra. :-)

   Radera
 2. Vilken skön dag! Vi känner bara blåsten svagt ännu, men väntar på att det ska bli värre. Vi bor i husbåt så stormar påverkar oss rejält ... Önskar god fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, husbåt i stormen låter lite läskigt! Hoppas det har gått bra för er.

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!