onsdag 1 november 2017

En liten pyroman

Det bästa (ja rentav det enda som är bra) med det ruggiga höstvädret är att man får elda i spisen. Då är mysfaktorn verkligen total! Eftersom murstocken står mitt i huset, och eftersom vi dessutom har väldigt lågt i tak, så krävs det inte så många vedträn innan det blir varmt i stugan. 


Jag älskar att göra upp eld! Att få bygga upp med äggkartong i botten, några braspinnar på toppen och sen se hur självdraget kickar igång och sätter fart på hela härligheten. Sen kan jag sitta och titta in i lågorna som andra tittar på TV. Så fascinerande! Kanske bor det en liten pyroman i mig...


För övrigt är jag nöjd med att jag hittade min samling svartsprayade loppisljusstakar i en kasse i källaren häromveckan. Av någon anledning som jag redan har glömt, så har de legat nerpackade under våren och sommaren. Nu får de iallafall stå framme ett tag och bidra med stämning i höstmörkret. 

1 kommentar:

  1. Sitta framför brasan och läsa och dricka te och titta upp på elden emellanåt är en ljuvlig avkoppling. Det bästa med vintern!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!