tisdag 6 mars 2018

Pottskåp så länge

På andra sidan glasväggen blir det en liten hörna kvar. I samma hörna hade vi en golvhylla från IKEA innan renoveringen, men den kändes i ärlighetens namn lite trist att ställa in nu. I väntan på den ultimata lösningen baxade jag in mitt loppisfyndade pottskåp så länge. Det är kanske lite i bredaste laget, eftersom badhanddukarna måste få plats på sidan, men vi behöver någon form av förvaring tills vidare.


Skåpet är målat i en mindre smickrande brun nyans (jag säger ingenting så har jag ingenting sagt...), så jag ska nog måla om det i någon trevligare färg. Grått, kanske. Ljusgrått eller mörkgrått? (Ni skulle ha sett akrobatiken som krävdes för att fota de följande bilderna, haha!)


Det slukar iallafall mer än man kan tro. Jag har samlat flaskor, burkar och andra förpackningar i plåtlådor, som har jag ställt in på hyllplanen. Tvättlappar och medicinlåda får också plats. Nackdelen är att man måste böja sig ner för att hämta grejer, men fördelen är att man kan lyfta ut hela lådan och ha den ute till dess att man är klar med det man håller på med. 


Marmorbrickan med mitt lilla stilleben blev iallafall fin ovanpå. Kanske inte så praktiska grejer (med undantag för öronpinnar, vitaminer och fluorskölj) men väldigt trevligt att titta på, hihi!
  

Hur som helst så gillar jag att föra in lite gamla grejer som jämvikt mot allt det nya. Jag vet att det finns mängder av högsmala badrumsskåp på marknaden, men jag har inte hittat något som jag gillar.  Men jag vet hur det är: Förr eller senare så dyker det upp någon som liksom bara faller på plats. Det brukar det ju göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!