tisdag 10 september 2019

Trådlöst

Två nya små "gnuttbostäder" (alla som är födda på 70-talet och läste "Bobo" fattar referensen) gungar bland äppelträdets grenar. Det är i själva verket hängande fågelbon i flätad pil från engelska Wildlife World, som jag hittade på trädgårdsmarknaden på Sofiero. "Suitable for tits" stod det på den tillhörande etiketten, vilket fick mig att direkt se Madonnas ikoniska strutformade BH framför mig, haha! Fast den är modellen är ju nästan ett strå vassare. 


I söndags blev det amerikanska blåbär från köksträdgården på frukostfilen. Mumsigt med hemodlat, ändå! Mest lycklig är jag över att fåglarna verkar hålla sig borta från bären i år. Hmmm, vad vet de som inte jag vet?


'Café au lait'-dahlian blommar och blommar. Av tre beställda knölar bidde det förvisso bara en planta till slut, men den levererar desto mer tjänstvilligt. Det kommer nya knoppar och nya blommor hela tiden. Lovely!


Och vem behöver drömma om vad som finns "somewhere over the rainbow", när den bästa platsen av alla finns just precis "under the rainbow"?


Om ni undrar vad den röda tråden är i det här blogginlägget, så kan jag meddela att det inte finns någon. Så blir det ibland. Men det är ju modernt med "trådlöst", hihi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!