lördag 10 september 2022

Lite höstshopping

Medan maken var inbokad på annat över dagen, passade jag på att köra in till Kristianstad för lite rejäl höstshopping. Både underklädeslådan, sminkväskan och badrumsskåpet behövde uppdateras, och när det var klart hann jag med att titta på roligare saker också. Heminredning, till exempel. Jag slog till på en tallrik från Indiska i den där specifika senapsgula färgen jag yrade om häromdagen. På samma färgtema köpte jag en kork att sätta i oljeflaskan från samma butik, korta ljus på Søstrene Grene och smårutiga gardinkappor i vetegult från Rusta. Jag har inte hunnit prova dem än, men jag tror att de kan bli fina som höstgardiner i köket.

På Cervera var det 20% på allt från Bergs Potter, så jag passade på att köpa en liten grön kruka till köksfönstret. Den jag hade där tidigare har åkt upp på den nya kökshyllan, så en ny stod faktiskt på önskelistan. 

Jag hittade en nyöppnad second hand-butik som heter Busfrö - Nytt och Bytt, som jag nu så här i efterhand förstår tillhör en kedja. Butiken är en inlämningsförmedling med utbud för både hem, barn och vuxna. Affärsidén är att nischa sig på modernare kläder och föremål (max 5 år gamla), och när jag först kom in i butiken fattade jag inte ens att det var en second hand-affär. 


Jag hittade ett par nästintill oanvända ankelhöga bottiner i cognagsbrunt läder för bara 175 kronor, vilket man väl ändå får säga var ett fynd. Jag slog även till på två sjalar för 39 kronor styck i neutrala färger som passar det mesta i min höst- och vintergarderob. 


Jag klämde in Blomsterlandet och Mio på vägen hem också, och så köpte jag en Ruby Red-chokladboll på Espresso House att ta med hem och avnjuta mellan arbetspassen som röstmottagare imorgon. Mums, jag längtar redan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!