söndag 6 september 2009

Öppet Hus

I helgen sammanföll två stora begivenheter i lilla "Glesbygd", höstmarknad och BoDagar.

Solhäll ligger precis i backen upp mot marknadsplatsen, det rör sig nog bara om max 200 meter. Redan tidigt på lördagsmorgonen var kommersen i full gång, och vår annars så lugna gata vimlade av folk.

Vi hade redan kvällen innan fått en skylt att sätta upp utanför huset, och mellan 11-15 fick vi besök av 44 personer, som var nyfikna på hur vi har det på Solhäll.

Det blir mer och mer uppenbart för oss att vårt hus är något av ett landmärke i samhället, nästan alla vet var det ligger och många har historier att berätta om smeden som bodde där före oss.

Regnet öste ner mest hela dagen, men vi hade det ju skönt som fick vara inomhus! Vi fick tillfälle att prata med många trevliga människor som gav oss väldigt positiv respons på det arbete vi lagt ner på renovering och inredning. - Det kändes kul att få visa upp något som vi själva tycker så mycket om, och att andra uppskattade det också!

Kvällen avslutades för vår del med att grannarna tog oss med ner till Gästgiveriet, där ett stort öltält byggts upp utanför. Skånes egen Danne Stråhed uppträdde, och både sambon och jag fick erkänna att det faktiskt var en riktigt bra spelning.

Att mannen dessutom är en levande kopia av Lex Luthor i TV-serien "Smallville" går inte att sticka under stol med!


Vem är egentligen vem!??

(Bilderna tagna från:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!