söndag 25 oktober 2009

Tradera

Jag har lagt mitt första vinnande bud på auktionssajten Tradera: Ett alfabet (Blossom) att använda i min QuicKutz-tång.
QuicKutz är ett amerikanskt företag som tillverkar produkter som används för att stansa ut bokstäver och andra figurer i papper. Dessa kan man sen använda när man t.ex. pysslar med scrapbooking och korttillverkning.

Det jag köpte på Tradera den här gången var ett paket med 26 små metallplåtar (som kallas "dies" på scrapbookingspråk), som man stoppar in i tången. Varje "die" har formen av en 3 cm hög bokstav (utom å-ä-ö). Tryck till, och du har en perfekt bokstav, färdig att klistras på önskat projekt.

Det finns massor med olika varianter av "dies", både mängder av alfabet och mängder av figurer. Jag har en del sedan tidigare, men de är dyra att köpa, så man får tänka till vad man verkligen vill ha och kommer att använda. Kan man fynda grejer på Tradera för en tredjedel av affärspriset så får man verkligen vara nöjd!

Jag får återkomma och visa hur mina klipp-och-klistra-projekt blir med det nya alfabetet, så snart jag har provat det! Så länge lånar jag ett bildexempel från QuicKutz hemsida, där alfabetet till exempel används så här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!