söndag 27 december 2009

Mysbyxejul

Det blev en slapp och skön jul. Vi har mest skrotat runt i mysbyxor hela helgen. Det enda som har tränats är käkpartiet... (Tugg, tugg.)

På julafton hade vi besök på Solhäll av sambons mor och syster. Juldagen gjorde vi så lite som möjligt (en fin familjetradition som jag verkligen försöker bevara). Annandagen vankades det stek hos mina föräldrar i Blekinge.


Solhäll är iallafall ett hus som gjort för att fira jul i. Jag vet inte hur många paket värmeljus från IKEA som gått åt, men det känns som åtskilliga. (När det blir mörkt så tidigt måste man ju dessutom byta till nya ljus framåt kvällskvisten.)

Att vi dessutom hade snö på julafton, kändes som i en dröm! På juldagen började det regna, och idag när vi körde hem var allt borta... (Ja, ja, vi slipper ju skotta trottoaren framför huset iallafall...)


Nu är vi tillbaka i "civilisationen" ett tag. Kanske blir det en sväng på REA:n imorgon.

2 kommentarer:

  1. Jag får Fanny & Alexander känsla av bilden från rummet!

    Vad skönt att du har haft en bra jul med mycket mys och ätande=))
    Och än är det inte slut...
    Det kommer ju ett nyår också*fnissar*
    Då måste man äta lite till!

    Må bäst och god fortsättning förstås.

    SvaraRadera
  2. Kul att ni hade snö kvar under julen. Det är ju precis vad man vill ha. Själv firade jag jul i ett 25 grader varmt Florida. Det kändes lite konstigt och man fick påminna sig själv hela tiden att det faktiskt var julafton.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!