tisdag 3 augusti 2010

Försäljning och fynd

I söndags var det antik- och samlarmarknad här i "Glesbygd". Vi bor precis i backen upp mot marknadsplatsen, så vi passade på att utnyttja tillfället för att bli av med lite överblivna prylar. Det var väl inga antikviteter precis, men en hel del fina grejer som vi helt enkelt inte har plats eller användning för här hemma.

Redan klockan 9 på morgonen var vi uppackade och redo hemma på gårdsplanen, och folk började strömma till redan då.


När klockan var tre hade vi blivit av med en hel del saker och dessutom tjänat den chockerande summan 3800 kronor! Inte klokt...

Min filosofi är ganska enkel: Gör man sig av med saker är det helt OK att komma hem med nya! Jag kunde naturligtvis inte motstå att gå en runda på marknaden. Det mesta var onödigt dyrt, men jag hittade den här lilla träbyttan för 40 kronor:


Mitt allra bästa fynd gjordes dock hos den lokala idrottsföreningen, som också passade på att hålla sin loppiskällare öppen, nämligen den här flätade termoskannan, för det fantastiska priset av 10 kronor:


Tycker den är kanonfin! Dessutom är den lika rymlig som en TV-kanna, - den rymmer mer än 12 koppar kaffe.

Vi var nöjda med vår söndag, och som grädden på moset kom min moster, tillika min trognaste bloggläsare, på besök ända från Dalarna, tillsammans med min kusin och hans lille son.

- Hej hej moster K! Det var så kul att ni kom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!