onsdag 22 december 2010

Julmust - a must

Confession time: Det allra bästa med hela december är utan tvekan JULMUSTEN! - Så vansinnigt gott, och så vansinnigt vanebildande. Mången tom flaska har redan kånkats till affären för att ersättas av lika många nya (minst). Och då pratar jag inte om ynkliga 33 centilitersflaskor, utan om PET-flaskor.


Kanske är det något med åldern, men denna ädla dryck tycks mig bli godare och godare för varje jul. Åh, vilken tur att det är säsong ett bra tag till. - Och efter julen kommer påska!

För alla söta människor som har engagerat sig så i vårt byte till värmepump mitt i smällkalla vintern kan jag meddela att huset nu är varmt och gott. Och varmvattnet flödar som det ska, så vi ska nog bli rena till den här julen också!

10 kommentarer:

 1. Julmust, det är gott det..men efter julen kommer ju påskmusten..sen går det runt igen..tur är väl det!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om julmusten, den och skinkan klarar men sig inte utan. En riktig törstsläckare så här i juletider!
  Skönt med värmepump, då kan man endast myselda, inte bara för att hålla isfritt i kåken! Vi skaffade jordvärme mitt i smällkalla vintern förra året och ångrar det absolut INTE, den bästa investeringen vi gjort i huset!
  Ha en god jul nu, vännen!
  Eija

  SvaraRadera
 3. Jaa, det är jättegott!

  Julkramar!

  SvaraRadera
 4. Jag önskar dig och de dina en riktigt varm och kärleksfull jul!
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 5. Julmust är jättegott.
  Ha en underbar Jul
  Kram Marita i Heestrand

  SvaraRadera
 6. Hej, vill gärna önska dig en riktigt GOD JUL!

  KRAM Tina

  SvaraRadera
 7. Åh...en till julmust-addicted! Jag ääääälskar julmust, och det gör även övriga familjen. Kan sånt gå i arv tro?? Kunde vi så skulle vi ha ett extra kylskåp fullt med BARA julmust!

  Önskar dig en RIKTIGT GOD JUL!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 8. Visst är det så! Jag tycker också att det blir godare och godare för varje år som går... Måste bero på min numera utvecklade goda smak ;0).

  God Jul!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 9. Köpte den kudden för någon vecka sedan i en affär här i samhället, när jag var där idag, var den till halva priset. men jag har ju i alla fall fått njuta av min lite längre.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!