tisdag 19 april 2011

Fröken Pucko

Jaha, här satt man och skrävlade och skröt i gårdagens inlägg om hur duktig man var som minsann tvättade sina skitiga trädgårdskläder direkt efter att man var klar. Föga anade jag då att jag hade glömt kvar min mobiltelefon i den praktiska lilla specialfickan för just sådana, som finns på Garden Girls trädgårdsbyxor. Suck...

I efterhand kan jag konstatera att SIM-kortet minnsann levde upp till sitt namn och var ytterst simkunnigt, den övriga apparaturen var det mest bara skit med. Tur i oturen att sambon hade sparat sin gamla mobiltelefon; den får tjänstgöra åt allas eder Fröken Pucko ett tag framöver, något nytt och dyrt är hon inte betrodd med på ett bra tag framöver.

Nu glömmer vi det. Jag har lagt god rosa lemonad på kylning (köpt i en fin liten delikatessaffär på orten där jag jobbar) och tänker strax ta mig ett glas och fira att påsksemestern har börjat. Skål på er!

19 kommentarer:

  1. Skål på dig och ha en skön ledighet!
    Tråkigt med telefonen, men men...även den bäste kan glömma.
    Fina flaskor iaf.

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Ojdå, så det kan gå! Ja om det är ngn tröst gjorde jag likadant med sonens mobil för ett par år sedan. Roligast var dock mannens, han råkade tappa sin i en kaffekopp, den fungerade efter torkning men luktade alltid kaffe efter det :).

    Mums så gott det ser ut och vad härligt med långledigt!!

    Ha en fin kväll, kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  3. Aj, aj, aj! Precis detdär tänkte jag på idag när jag var ute i trädgården och kom på att mobilen ligger i tryggt förvar på köksbordet! Själv är man ju ingen "mobilmänniska" och låter den saken vara när man gör annat...! Vilken hiskelig upptäckt!!!
    Tur att simkortet ändå var simkunnigt!!!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  4. Kan även hända den bäste :) Men typiskt va att göra sånt... Tur det fanns gamla mobiler kvar. Gott ser det ut att vara i flaskorna :)

    Ann-louise

    SvaraRadera
  5. Vad läskande det ser ut! Riktigt smaskigt att skåla in påsken med.

    Jättetråkigt med telefonen - man blir ju bara så trött på sig själv när sånt händer... Men tur i oturen att simkortet överlevde iallafall :-).

    Ta dig en slurk lemonad o solskenet och njut av ledigheten!

    Kram /Åsa

    SvaraRadera
  6. Tôligt!

    Själv har jag badat i sjön med mobilen om halsen. Det överlevde den inte heller!

    Mvh
    Frida

    Ja, jag trillade i...

    SvaraRadera
  7. Så trist med telefonen!
    Dottern tappade sin i hundens vattenskål en gång och det gick inte heller så bra.

    Fina flaskor!

    Hoppas ni haft lika fint väder som vi. Det var visserligen varmare i går men jag klagar inte idag heller.

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Oj, vad det såg gott ut!
    Trevlig Påsk;o)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  9. Ja du så kan det gå, men otroligt att det gick att rädda simkortet. Själv är inte heller betrodd med en ny och dyr mobil utan kör med Davids gamla. Innan denna hade jag också en begagnad men fick "byta upp" mig när bateriet slutade att funka.

    Toppen att du redan har kommit så långt att du redan grävt ut för pallkragarna så att du snart kan komma igång med sådden. Här har ju precis snön smält så det börjar snart bli dags för också.

    Men först ska vi fira påsk, med far, mor samt svärföräldrar, lär nog inte bli någon tid över för trädgårdsarbete då inte!

    SvaraRadera
  10. Aj aj så där har jag gjort också. Men jag plockade snabbt isär och la på tork i en vecka, och tro det eller ej den funkade...men bara några månader...ler. Hoppas du får en riktigt skön påskhelg och att det vackra vädret håller i sig. För mig är det dags att fota månadens dukning!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  11. Oj, stackars dig! Jag har tvättat mina barns mobiler några gånger, men inte min egen:-) Lemonaden du visar är så underbart supergod.
    Ha en fin dag i dag!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  12. Aj då - men shit happens, det är ju så. Och det var ju intressant att simkortet lever upp till sitt namn i alla fall! :-D

    SvaraRadera
  13. Mums! Och snygga flaskor!
    Ha en skön dag!
    Ullis

    SvaraRadera
  14. Ojojoj, det där har nog hänt alla någon gång, mobilen i tvätten. Och alla möjliga kurer har man hört om, in i mikron, in i ugnen osv....men, men....
    Drickan ser ruskigt god ut!
    agneta kram

    SvaraRadera
  15. Tjatat på barnen att de ska tömma fickorna innan de slänger kläderna i tvättkorgen har man ju gjort ett antal gånger, men den som tvättade en av tjejernas mobil det var jag det.Men drulleförsäkringen täckte :)

    Lemonaden såg ju fantastiskt god ut.
    Fin blogg du har.
    Trevlig påsk.
    Tina

    SvaraRadera
  16. Kikar in och önskar dig en glad Påsk! Kram Marie

    SvaraRadera
  17. SKÖN GRÖN PÅSK önskar jag dig! Fina flaskor. Nej, du är inget pucko,,,har hänt vissa andra också,,,,,,
    Kram kram

    SvaraRadera
  18. *fniss* Själv har jag tappat mobilen i ett mjölkglas..hade händerna fulla (varför kan man inte gå 2ggr för istället?!?) så jag tog mobilen under hakan...tog inte många steg innan den låg i mjölken. Allt utom ljudet funkade efter ett par dagars torka...Men jag fick en ny sen av min kära make.. *fniss*
    Önskar dig en trevlig påsk!

    SvaraRadera
  19. Oh no! Det lät ju inte som någon höjdare direkt, men schysst ändå att SIM-kortet överlevde ;-) Om lemonaden bara var hälften så god som den ser ut, måste du fått en riktigt härlig stund.

    Våriga hälsningar till dig!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!