måndag 11 juli 2011

Blåregn

Sambon kom hem med en blåregnsplanta härom veckan, så nu är det planterat och klart mot laduväggen. Nu får vi hoppas att den växer till sig och klättrar duktigt uppför spaljén. Har hört att blåregn tar tid på sig innan den blommar, så här gäller det nog att ha tålamod några år framöver. (Hmmm, inte min starkaste sida...)


Blåregnet har fått sällskap av astilbeplantorna och lavendeln jag köpte i Blekinge, en överbliven tomatplanta och några stockrosor. Ser fram emot att kunna visa upp bilder på en frodig och uppväxt rabatt framöver, så nu håller vi tummarna!

11 kommentarer:

 1. Ser lovande ut, själv har jag varit på Rosendals trädgård i dag- där kan man snacka om rabatter;) Grönt är skönt eller hur? Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag söjer som Johanna här ovan - det ser lovande ut! Blåregn låter avancerat och tålamod kan vara svårt, men du klarar det säkert - den som väntar på något gott....!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Det kommer blomma som bara den.. om några år;) nej då! Det går fort!

  Mina inköp står ofta kvar i krukorna lite för länge... hmm!

  Ha de!

  SvaraRadera
 4. Det vackraste blåregn jag sett var i Giverny, på väg till Monets Trädgård i Frankrike. Håller tummarna att din blir så fin!

  kram!

  SvaraRadera
 5. Blåregn är fint och lilla rabatten där är ju så söt. Vårt blåregn frös rejält i våras så det blev inga blommor i år men det lever i alla fall. Står lite i blåsigaste laget här, tyvärr.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ser godt ud. Du skal nok få et godt resultat.
  Vi har lige sat en espliere op, og der skal 2 Blåregn vokse op af. De blev plantet sidste år.

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig vägg, allt gör sig mot Falurött!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 8. Vad fint! Gillar att du målat träramen runt landet i rött:)))

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig bild! Jag tycker din laduvägg ser så fint ut. I Köln hade vi blåregn som växte som en tok och blommade så härligt! Så jag håller tummarna! Ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 10. Njuter av dina bilder i brist på egen plantering.
  Och dessutom kan jag känna hur mycket du trivs i din trädgård. Härligt!

  Jag kan inte fatta att jag är inne på vecka två på semestern och fortfarande har sol.
  Bokhögen börjar minska så nu har jag skickat efter ett nytt gäng=))

  Fortsatt sköna dagar till dig!

  SvaraRadera
 11. Tänk när den blommar för det kommer den säkert att göra! Jag har ju en också, men jag bor ju i Bohuslän och det vill till för klimatets skull, men med lite tålamod så hoppas jag verkligen att det kommer att gå. Tänk när du får blå skyar utefter laduväggen - wooaauww!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!