Någon egenodlad vitlök har vi inte på Solhäll i år, men när vi hittade färsk vitlök i affären bestämde sig sambon för att göra en egen inläggning. Alltid gott att ha hemma och äta både som de är och som tillbehör till grillat!
Jag assisterade med skalningen, och jag kan lova att fingrarna luktade vitlök ett bra tag efteråt... Receptet (som är mycket hemligt, hihi!) kan ni hitta om ni klickar här!
Till hösten ska jag nog pilla ner några vitlökar i en av pallkragarna, så att vi kan lägga in egen skörd nästa år.
Det låter som ett recept jag måste prova... :)
SvaraRaderaKram från Australien♥
Åh, det ska jag prova!
SvaraRaderaFör länge sedan gjorde jag också nåt gott som det där. Tyvärr var det receptet så hemligt så det har jag glömt.... :)
SvaraRaderaVitlök är gott och håller varulvar borta... eller var det Dracula? Hur som helst, gott är det iallafall;)
SvaraRaderaVitlök...mums...här har jag petat ned det i rabatterna eftersom sorkarna haft fest på allehanda rötter till mina blommor...nu får vi hoppas att de INTE tycker om vitlök också!!
SvaraRaderaKram
Gott, vitlök är ju bara så gott.
SvaraRaderaAgneta kram
Mums, ser väldigt gott ut...
SvaraRaderakram!
Mumsigt! / Johanna
SvaraRaderaGott att ha inlagd vitlök, det kommer säkert väl till pass nu i grilltider. Måste bara säga att din väns koloni var hur fin som helst. Hon har verkligen fått till alla detaljer till en helhet, såg ut som ett mini-museum! Hälsn Camilla
SvaraRaderaNågot man kanske ska pröva på - tänkte testa någon inläggning av något slag...
SvaraRaderaBlev verkligen sugen på det nu!
Kramar