tisdag 19 juli 2011

Inlagd vitlök

Någon egenodlad vitlök har vi inte på Solhäll i år, men när vi hittade färsk vitlök i affären bestämde sig sambon för att göra en egen inläggning. Alltid gott att ha hemma och äta både som de är och som tillbehör till grillat!


Jag assisterade med skalningen, och jag kan lova att fingrarna luktade vitlök ett bra tag efteråt... Receptet (som är mycket hemligt, hihi!) kan ni hitta om ni klickar här


Till hösten ska jag nog pilla ner några vitlökar i en av pallkragarna, så att vi kan lägga in egen skörd nästa år.

10 kommentarer:

  1. Det låter som ett recept jag måste prova... :)

    Kram från Australien♥

    SvaraRadera
  2. För länge sedan gjorde jag också nåt gott som det där. Tyvärr var det receptet så hemligt så det har jag glömt.... :)

    SvaraRadera
  3. Vitlök är gott och håller varulvar borta... eller var det Dracula? Hur som helst, gott är det iallafall;)

    SvaraRadera
  4. Vitlök...mums...här har jag petat ned det i rabatterna eftersom sorkarna haft fest på allehanda rötter till mina blommor...nu får vi hoppas att de INTE tycker om vitlök också!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Gott, vitlök är ju bara så gott.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  6. Mums, ser väldigt gott ut...

    kram!

    SvaraRadera
  7. Gott att ha inlagd vitlök, det kommer säkert väl till pass nu i grilltider. Måste bara säga att din väns koloni var hur fin som helst. Hon har verkligen fått till alla detaljer till en helhet, såg ut som ett mini-museum! Hälsn Camilla

    SvaraRadera
  8. Något man kanske ska pröva på - tänkte testa någon inläggning av något slag...
    Blev verkligen sugen på det nu!
    Kramar

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!