onsdag 7 september 2011

Kofta - ja tack!

Ibland är jag Fröken Frusen. Ja, ganska ofta, faktiskt. I ärlighetens namn så är jag det så gott som hela tiden. Flanellpyjamas på sommaren tillhör inte ovanligheterna, och fick jag bestämma så skulle vi elda i spisen varje dag. Därför gillar jag september på ett sätt, för då är det plötsligt legitimt att ha ullkofta och strumpor på sig igen, utan att någon tycker man är knäpp.

Idag hade jag på mig min senaste favorit: En brun Lovely Knit-kofta från det härligt snygga men löjligt dyra märket Odd Molly, som jag har handlat för mindre än halva priset (fortfarande löjligt dyrt) på Tradera. Varm och go' och min färg precis! (Jo då, jag gillar brunt också.) 


Den blir absolut en favorit i höst och vinter! (Det måste den bli, för det priset...)

13 kommentarer:

 1. Åh, den är så snygg!!! blev förtjust i den häromdagen då vi gjorde en avstickare från Pizzaboden till PP här i byn ;-)

  SvaraRadera
 2. Den var fin. Vad härligt att fler än jag finner priserna som för höga.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Sååååå snygg! Skulle helt klart bli en favorit här också men jag får nog avvakta några hrm år innan det blir aktuellt. ;0)

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Jätte snygg kofta.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. SÅ snygga kläder har det där löjligt dyra klädmärket men jag äger tyvärr inga. Det får nog vara rearea för att det ska passa min plånbok. Förstår att du gillar den koftan.
  Jag är ju också väldigt frusen av mig så koftor finns här en del.
  Jag förstår inte att inget annat klädmärke/kedja börjar göra snarlika koftor som just den du nu är lycklig ägare till.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Aha, snygga pedagogkoftan!!! Jag har ett antal lärarkompisar som har just denna koftan och en av dem har döpt den till just pedagogkoftan för hon har sett så många lärarkollegor som har just denna ;-) Lite onödigt vetande - men ändå!!!

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 7. Den såg snygg, varm och härlig ut :) Jag gillar också brunt. Men att köpa något så dyrt gör jag inte, om det inte är mycket bra rea på den förstås ;)

  SvaraRadera
 8. Hej igen! Jag visste faktiskt inte att du är lärare. Måste berätta för mina vänner om deras väl valda koftbenämning!!!! Ni kanske kan starta en facebookgrupp och lägga upp bilder på er iklädda era snygga koftor. Lite lärarsponsring av Odd Molly? Möjligheterna är oändliga!!!

  Hälsar Åsa, utan pedagogkofta, fast jag borde kanske ta och införskaffa mig en ;-)

  SvaraRadera
 9. Jag är väldigt förtjust i Odd Molly men har tyvärr aldrig haft råd att köpa. Fantastisk fin kofta helt klart. Den kommer värma bra i höst.

  kram

  SvaraRadera
 10. Avundsjuk! Jag blir så avundsjuk, den är så fin, den har nästan blivit en klassiker.
  Grattis till fyndet.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 11. Den är snygg, stod och höll i en turkos på rean. Men backade då det var handtvätt..kanske dumt.

  kram

  SvaraRadera
 12. Äntligen någon mer än jag som lätt kan ha flanellpyjamas på sommaren! Mina raggsockor är redan använda fler gånger :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!